Просто ми е интерестно,кой води класацията и като гледам май по мощен сериен от този красавец няма

pacoboy написа:Vizor написа:Как разбра че този е сериен ?
Взето от тунинг.бгПроизводителят е "SSC - Shelby Super Cars", ще бъдат произведени 20-30 бройки, а скоростта е изчислявана във въздушен тунел
Slayer` написа:Аз знам ,че най-бързта заводска кола е Макларън Ф1....не говорим за някави тунинги, а за кола излязла от завода...
Vizor написа:Slayer` написа:Аз знам ,че най-бързта заводска кола е Макларън Ф1....не говорим за някави тунинги, а за кола излязла от завода...
Макларъна от одавна отпадна от класацията .. преди няколко годиниособено при наличието на кйонигзег ццх и бугати вейрън..
но има други който са не по малко достойни.. и не са с такива модерни технологии.. примерно ако някои може да намери информация за дауър 1994
Vizor написа:Slayer` написа:Аз знам ,че най-бързта заводска кола е Макларън Ф1....не говорим за някави тунинги, а за кола излязла от завода...
Макларъна от одавна отпадна от класацията .. преди няколко годиниособено при наличието на кйонигзег ццх и бугати вейрън..
но има други който са не по малко достойни.. и не са с такива модерни технологии.. примерно ако някои може да намери информация за дауър 1994
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта