Как да му обесниш на този момак, че голфа е по бърз, поне за мен де

Rabbit_TDI написа:То и СедичиВалволе ше намериш трудно.Пред работат спира едно-тъжна гледкаЗор пали,отзад един син дим.Прави са колегите АБФ ,или КР.На Г60 не съм се качвал/вероятно дърпа яко с турбината и 160 магарета/ама май е прекалено капризно.Друга добра бегачка според мен е ЦРХ 1.6 16 волта.
pugsy написа:абе незнам кой какво реже но с мойто типо абф го правя 1 кола зад мене,с кр не съм се дърпал,но съм гледал на бояна едно черно седичи как размаза един кр(черен,без джамове)
г60 съм карал пасат комби синхро,бая навървяваше,ама пича 2 пъти за 3 години сменя компресори
наистина и седичи и г60/кр са много рядкост да намериш читави
pugsy написа:абе незнам кой какво реже но с мойто типо абф го правя 1 кола зад мене,с кр не съм се дърпал,но съм гледал на бояна едно черно седичи как размаза един кр(черен,без джамове)
г60 съм карал пасат комби синхро,бая навървяваше,ама пича 2 пъти за 3 години сменя компресори
scirocco gt написа:pugsy написа:абе незнам кой какво реже но с мойто типо абф го правя 1 кола зад мене,с кр не съм се дърпал,но съм гледал на бояна едно черно седичи как размаза един кр(черен,без джамове)
А как ги сменя,с друг от моргата?Аз правя едно Г60 16В и скоро ще се появи,мисля че ще има какво да покаже!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта