П.С. Карам нормално, без циркове и ексцесии, спирам основно със скоростите, спирачките ги ползвам не толкова интензивно. А и пуснах мнението си тук, защото полото и ибизата са еднакви (с малки разлики)
Накладките ми отиват много бързо!
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Накладките ми отиват много бързо!
Карам Сеат Ибиза, 1.6, пълна инжекция 1998 г., и за последните 40 к километра са отишли 3 комплекта накладки (последният ще го сменям тази седмица), слагам накладки Jurid, 40 кинта комплекта, от Даскалов в Русе ги вземам все. Последно приказвах с продавача в магазина и му се оплаках и той вика, че било възможно нещо от супорта да е, защото той не е фиксиран, а плаващ. По принцип вземам меки накладки, за да не отиват дисковете, ама на по 12-13 к километра да отиват!?!?!?!?! Мерси за отговорите предварително!
П.С. Карам нормално, без циркове и ексцесии, спирам основно със скоростите, спирачките ги ползвам не толкова интензивно. А и пуснах мнението си тук, защото полото и ибизата са еднакви (с малки разлики)
, ako модовете решат - нека я преместят в "Други модели".
Последна промяна от The Red Guy на Чет 19 апр 2007 18:56, променено общо 1 път.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Да, оригинални са. Купувам ги от магазин "Даскалов", там ментаци няма! Те и за тва частите им са по-скъпички. www.daskalovcar.com
DoH_KuXoT написа:един колега казваше : "спират ли хубаво ? като спират ще се търкат"
Ама на 13хил ми се струва прекалено
Ако вземеш твърди накладки,ще изкараш доста с тях,но ще помпаш на педала повечко.
Но ако искаш да се "лепиш на предното стъкло" като спираш-сменяш по често.
Моето мнение за спирачките е следнито:не е важно колко ще вдигнеш,а дали ще спреш навреме ако стане напечено.....
Затова избирам честата смяна
По темата: карай си с тези щом си доволен от спирането,просто провери буталцата дали са запекли,щото може да не връщат като хората(сигурно и тва си проверил,прощавай,ама и аз да се направя на знаещ
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”