Трябва ли ми този кабел ??
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябва ли ми този кабел ??
Здравейте, Оправях си чисто естетически двигателя и се сетих, че на масления филтър има две букси... едната е откъм радиатора и на нея е закачена цилиндрична гумена черна букса, а от към страната на двигателя седи разкачена пласмасова малка правоъгълна букса със светъл цвят ..... трябва ли ми?? Защото е откачена така от повече от две години, за какво служи ???? Колата е Vento, Двигателят 1.8 моно
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колко дупки имаш на масления филтър?
Аз съм също с такъв двигател и имам 2 + 1 на която ми е вързана буксата за лампата на таблото..... Другите могат да се използват ако искаш да закачиш датчици за налягане на маслото, това съм направил аз на моя Голф, да мери налягане на масло.....
Ако не виждаш нещо неизправно, не знам за какво би била тази откачена букса, до колкото си спомням аз нямах разни висящи....
Аз съм също с такъв двигател и имам 2 + 1 на която ми е вързана буксата за лампата на таблото..... Другите могат да се използват ако искаш да закачиш датчици за налягане на маслото, това съм направил аз на моя Голф, да мери налягане на масло.....
Ако не виждаш нещо неизправно, не знам за какво би била тази откачена букса, до колкото си спомням аз нямах разни висящи....
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Три дупки имам на две от тях имам датчици като на този откъм радиатора има закачен кабел с черен коносувиден накрайник ... дупката от към двигателя е заета от някакъв датчик от който излиза метална пластина но буксата е откачена и си виси до него ... някъф майстор ми каза че ако го закача ще ми свети лампата за маслото нон стоп... ама аз не виждам логика... защо от VW ще слагат нещо дето не трябва ........
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хвърляш ме в музиката....
:
Аз от 3 дупки имах заети само 1....за сигнал към таблото....можеш ли да проследиш къде отива тоя кабел дето виси откачен, прилича ми на датчик за някакъв уред който е свален но не му е махнат датчика за сигнала (предполагам налягане на масло).... аз имам такъв датчик който дава показания на допълнителен уред който съм сложил в купето.....виж на снимката, не е много ясно но сега имам една дупка свободна(черния кабел си е за таблото оригинално, а металния цилиндър със жълтата лепенка е датчика за новия уред за налягане на маслото).....мене ако питаш ако не върши никва работа, слагаш тапа и махаш излишния кабел но го виж къде отива и кво прави.......

Аз от 3 дупки имах заети само 1....за сигнал към таблото....можеш ли да проследиш къде отива тоя кабел дето виси откачен, прилича ми на датчик за някакъв уред който е свален но не му е махнат датчика за сигнала (предполагам налягане на масло).... аз имам такъв датчик който дава показания на допълнителен уред който съм сложил в купето.....виж на снимката, не е много ясно но сега имам една дупка свободна(черния кабел си е за таблото оригинално, а металния цилиндър със жълтата лепенка е датчика за новия уред за налягане на маслото).....мене ако питаш ако не върши никва работа, слагаш тапа и махаш излишния кабел но го виж къде отива и кво прави.......

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”