С кавко се лепят лайсните?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С кавко се лепят лайсните?
С какво се лепят лайсните>?нямат нитове???? пробвах с двойнозалепващо 2 пъти но ссе отлепват след 1 ден,казаха че с силикон става.Някой ако има опит нека сподели":)
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
POLO_SPORT написа:Пълни глупости...
Полото няма щипки на лайсните, а се лепят с двойно залепващо...ама не това дето го продават в автомивките, а с хубаво...на 3М примерно или някакво друго..."от тея скъпите"
ПП. Да не си посмял със силикони да мацаш- тва не е аквариум
аз си купих от 5 лева двойно залепващо едно черно от авто магазин някаф казаха че било за лайсни но падата слкед 12 часа.ако някой знае от каде и какво е залепващото....
п.с няма никви шипки сичко е голо
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Има едно обемно двойнолепящо, пенесто някакво го водеха
продава се в магазините за материали за външна реклама.
Мойте като ги остъргах, почистих добре остатъците от старото и залепих с една лента от това. Лепваш и заспива... ако трябва да се свали ще е с боята мисля....
За справка с подобно тиксо да го наречем се лепят реклами и табели върху стени...смятаите колко здраво държи.
Ролката е синя
продава се в магазините за материали за външна реклама.
Мойте като ги остъргах, почистих добре остатъците от старото и залепих с една лента от това. Лепваш и заспива... ако трябва да се свали ще е с боята мисля....
За справка с подобно тиксо да го наречем се лепят реклами и табели върху стени...смятаите колко здраво държи.
Ролката е синя
playboy_usa написа:POLO_SPORT написа:Пълни глупости...
Полото няма щипки на лайсните, а се лепят с двойно залепващо...ама не това дето го продават в автомивките, а с хубаво...на 3М примерно или някакво друго..."от тея скъпите"
ПП. Да не си посмял със силикони да мацаш- тва не е аквариум
аз си купих от 5 лева двойно залепващо едно черно от авто магазин някаф казаха че било за лайсни но падата слкед 12 часа.ако някой знае от каде и какво е залепващото....
п.с няма никви шипки сичко е голо
Чети внимателно какво съм ти написал

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Anbuch написа:Твоето поло.....6n e модела поло произвеждан от края на 94г до октомври 99г, след това 6N2 от 10.99 до 10.01 и от там нататък е 9N-9N3

ПП. На колегата с рапидките е 86С

Последна промяна от POLO GTI на Нед 22 апр 2007 15:18, променено общо 1 път.
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:))
Хора днес си лепих моята на предната дясна с епоксидна смола на Бизон....стана бетон арме...ще видим само дали от вибрациите няма да и стане нещо ...иначе за 5 мин на слънчице дръпна си много добре и .....сега ще видя резултата след някой друг ден... и ще пиша...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”