Слави Трифонов болен....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пет 20 апр 2007 22:53

baTkoTo написа:Когато докажете че Слави е наркоман ми се обадете когато докажете че е измамник също ми звънете този човек е направил мн добрини помогнал е на много хора не се отнасяйте с него така.. а и точно днес да обиждате БЪЛГАРИН това е гадно днес е годишнина от априлското въстание
Мога да кажа че слави е патриот !!!!

Браво колега. Много точно казано.
Просто незнам от къде ви хрумна че е наркоман. Може и да пие нещо, защото съмнява ме някой да може да живее пълноценно с 4 часа сън на денонощие, но определено, първо ще се съветва какви последствия може да има и тн.

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пет 20 апр 2007 22:53

Май никой не е гледал и се изсипаха сумати глупави коментари, кви хора сте да е....Преди 11 години е загубил голяма част от зрението на лявото око след възпаление на лицевите нерви. От тогава само лекарите му знаели за това, нито екипа му нито близките му. Сега дясното око е засегнато след тежък синузит и още нищо не се знае какво ще стане. Каза че до 3-4 седмици може да се оправи а може и така да остане. Нито го видях да хленчи нито да се оплаква.Човека си каза че картите са раздадени и ще играе играта до край.
Кви наркотици кви трикове, кви глупости ги говорите.....

Последна промяна от jettro на Пет 20 апр 2007 23:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Пет 20 апр 2007 22:54

Слави е готин и не е наркоман !!! Моля ви не говорете глупости!!! Мисля че поне тука сме се събрали интелигентни хора ,а да се кефим на чуждото нещастие!!! Пожелавам на Слави да се оправи !!
да е жив и здрав !!!!

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пет 20 апр 2007 22:55

абе стига с тия наркотици бе!!!! човек като е болен се наркоман ли трябва да е!!!!аз гледах интевюто към края и не разбрах от какво е болен!!!дали е това за очите????дано се оправи човека!!!има си трески за дялане ама ме кефи!!!!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 20 апр 2007 22:56

Абе вие кат сте толко големи лекари що не отидете да питате в ортопедията на Горна Баня някой доцент от кво се получава възпаление на ЦНС та говорите наизуст какъв патриот бил и как не спрял дрогата и алкохола, за да си оправи нервите :idea: :?: :roll:
Нерви така се възпаляват на 30 години ае стига ... :?
Здрав прав и оп. Да бе да така става тая работа. 8)

Последна промяна от black` на Пет 20 апр 2007 22:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Пет 20 апр 2007 22:57

baTkoTo написа:
wili98 написа:
black` написа:Ми да щот коката удря у ЦНС за тва не е тумор. Кво по-серизоно доказателдтво. :?

добре че не си станал доктор....бахти диагнозите..
ако ме боли крака и не се е подул.. дрога...

black брех че доктор имам проблем със синосите зимно време като се разболея един път постояно ме държи запушен носа ходих при какви ли не специалисти и незнаят от какво НО СА сигорни че не е тумор какво е твойто мнение че вече от шмъркане са ми се протрили синосите и е мн чувствителен ли ??

black чакам си диагнозата

каква е заклет наркоман ли съм ?

каква ми е ????

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Пет 20 апр 2007 22:58

потресен съм от това,което каза Слави!Той е готов да умре :shock
според мен нито една дума не е лъжа!Дано да се оправи

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 20 апр 2007 23:00

baTkoTo написа:Когато докажете че Слави е наркоман ми се обадете когато докажете че е измамник също ми звънете този човек е направил мн добрини помогнал е на много хора не се отнасяйте с него така.. а и точно днес да обиждате БЪЛГАРИН това е гадно днес е годишнина от априлското въстание
Мога да кажа че слави е патриот !!!!

Ама и Космодиск помага и наколенките и Витаголд и Златно чудо 14 !!!
Спирам - извинявам се за нелицеприятните коментари от моя страна!Аз съм за Слави - искам да преодолее проблемите си и да се оправи!
Никой не заслужава болка и страдания!!! Вярвам,че има надежда и нека наистина намери лечение!!! :udivitelna

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 20 апр 2007 23:00

Хора вие четете ли? Вижте диагнозата, и после говорете... Каквото и да е, аз му пожелавам възможно най - скоро да оздравее! Да загубиш зрението си е може би едно от най-ужасните неща, които могат да те сполетят!

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пет 20 апр 2007 23:01

Много спечиалисти по коката тука ве...ефекти, дефекти....Да взема да ви обвинявам вас че собствен опит го знаете, същото е май.
Човека си каза че след първото заболяване се стреми да води максимално здравословен начин на живот за да се избегнат усложнения. Ама типично по български човек като падне почваме да го ритаме....
Извинявам се, ама верно много се ядосах от някой коментари тук...

Последна промяна от jettro на Пет 20 апр 2007 23:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 20 апр 2007 23:02

dobrinb написа:Хора вие четете ли? Вижте диагнозата, и после говорете... Каквото и да е, аз му пожелавам възможно най - скоро да оздравее! Да загубиш зрението си е може би едно от най-ужасните неща, които могат да те сполетят!

да ве прав си. няма смисъл да спамиме за глупости
пожелавам му скорошно оправяне и да продалжява да ни разказва готени вицове и не само.аз също съм му голям фен
пък и да се друса кво да не е единствен,поне тои прави нещо за бг.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 20 апр 2007 23:04

Аз когато съм страдал от нервите заради синтетични наркотици тоя Слави е седял дома и е пушел кока ... Така че тва дето го пиша го знам със сигурност и от кво се получава такова възпаление. Щото съм си патил. Първото което те питат е алкохол и наркотици. Предвид възраста ти. Щото за хора на 70 80 години може да е нормално ама на 30 не е никак даже. :idea: Така че който се опитва да ме убеди че на 30 години е нормално да ти се възпали чялото лице ... :lol: А тоя като го видех не е спал от поне 2 седмици.... :(
И да наистина това са заболявания които и с Б-12 и секви анаболи не се лекуват ако не спреш гадостите ...

Последна промяна от black` на Пет 20 апр 2007 23:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Пет 20 апр 2007 23:04

Изпростявате вече бъдете хора :mad: :mad: :mad:

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Пет 20 апр 2007 23:06

black` така и не ми каза мойта диагноза от какво е мойто възпаление и дали изобщо е възпаление ???

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 20 апр 2007 23:09

baTkoTo написа:black` така и не ми каза мойта диагноза от какво е мойто възпаление и дали изобщо е възпаление ???

За товойто въобще не ме е.е рииш ли. Щото ми спориш за тъпотии дето ми ги е казал неврохирург от какво се получава възпаление на ЦНС и беше много ама много прав ..... Нещо друго интересува ли те? :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”