Слави Трифонов болен....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 20 апр 2007 23:32

baTkoTo написа:Нека този който е безгрешен (няма грехове пред Бог) нека само той да плуе Слави!!!!

сектант :D

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Пет 20 апр 2007 23:35

da__buzz написа:
baTkoTo написа:Нека този който е безгрешен (няма грехове пред Бог) нека само той да плуе Слави!!!!

Ти дори незнаеш какво е СЕКТАНТ!!!

Сектантството е начин на мислене, чувстване и поведение (начин на живот), предполагащ заробване на човешката личност. Следователно секта е общество, организирано според сектантския начин на живот; общество, което заробва човешката личност.

ето да ти бъде ясно такаче моля да не ме обиждаш с дума която дори незнаеш какво значи или и да знаеш поне не ме познаваш за да ме наричаш сектант!!!

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пет 20 апр 2007 23:36

baTkoTo написа:
da__buzz написа:

Сектантството е начин на мислене, чувстване и поведение (начин на живот), предполагащ заробване на човешката личност. Следователно секта е общество, организирано според сектантския начин на живот; общество, което заробва човешката личност.

ето да ти бъде ясно такаче моля да не ме обиждаш с дума която дори незнаеш какво значи или и да знаеш поне не ме познаваш за да ме наричаш сектант!!!

Не го взимай толкова насериозно, може би се е майтапил... :wink:

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Пет 20 апр 2007 23:38

Kahn_Fan написа:
baTkoTo написа:
da__buzz написа:

Няма значение думата сектант ме обижда
аз съм Християнин с свободно мислене с право на избор...

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 20 апр 2007 23:40

Има ли значение от какво се е получило всичко? Дори и да е заради наркотици (едва ли) - в крайна сметка никой не е безгрешен. А и силно се съмнявам Слави да рискува зрението си, заради някаква пристрастеност. Прилича ми на човек с достатъчно воля, за да може да се контролира.
По принцип не ми допада особено, не за друго, а защото се взема твърде насериозно, а това е качество, което не обичам много, но ми харесва, че е мъжкар. И това, което му се случва не го пожелавам на никого, дано в крайна сметка се оправи, стискам му палци!
Поне в едно съм сигурен - че не е егоист, и е патриот.

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пет 20 апр 2007 23:40

пак се почна някакъв спор извън темата!!!стига сте спорили бе колеги това не е чат!!!!съсипваме всяка тема по този начин.......

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пет 20 апр 2007 23:45

Пожелавам на Слави да се оправи по-бързо.

Аз наскоро след катастрофа имах проблем с очите. С дясното око почти не виждах 2 седмици. Лекарите ми бяха забранили сякаква телевизия, компютри и ходих със слънчеви очила през зимата....
Очната докторка ми е роднина и имам много голямо доверие. Тя ми обясни следното:
" Картината в мозъка се получава от 2-те очи! Когато едното не изпраща добър образ това влияе и натоварва допълнително и другото."

Та Слави колко и здравословен живот да води, трябва да си даде почивка малко.

П.П За наркотоците и дръгите глупости, който изписахте. Явно имате голям опит.... На мен са ми вадили възпален зъб и от доктора знам че възпаление в усната кухина е много страшна работа имено защото е близко до мозъка(ЦНС).

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 20 апр 2007 23:47

baTkoTo написа:
Kahn_Fan написа:
baTkoTo написа:
da__buzz написа:

Няма значение думата сектант ме обижда
аз съм Християнин с свободно мислене с право на избор...

вай вай :D :D
маи не са ти пуснали днес а.
много ясно че се майтапих.ама ти се впрегна
хаха
поне вече знам какво е сектант
хахахахаха

Потребителски аватар
vointex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vointex » Пет 20 апр 2007 23:56

Айде да спрем да се заяждаме!!! Никога не сме го правили, няма смисъл и е тъпо. Все пак сме от един отбор всички. Имам предложение - ако някой от ръководните кадри (администратор :) ) да прати едно писмо до e-mail-а на шоуто в което изразява подкрепата на всички потребители от форума на VW за по скорошно оздравяване на Слави. :roll: :oops: 8)

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пет 20 апр 2007 23:57

Иии тук много сте я нагнетили :), обаче така или иначе Славчо отдавна има проблем, и той си го казвал самия, аз съм го чувал поне 2 - пъти преди доста време... явно сега се е влошил... дано да се оправи! Много е гадно така да си болен, ужас, трябва яко воля и нерви! . Обаче да не си кривя душата и аз съм чувал че е като трифазна помпа.... без да обиждам никой, но това не е тайна за никой в шоубизнеса!!! Повечето т.нар. "VIP" персони са силно зависими от психо стимуланти.... включително кока.... аз лично съм виждал как опъват пистите, тъй че съм много склонен да повярвам.... дааа. ЗДРАВЕ на ВСИЧКИ ! :wink:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 21 апр 2007 0:05

vointex написа:Айде да спрем да се заяждаме!!! Никога не сме го правили, няма смисъл и е тъпо. Все пак сме от един отбор всички. Имам предложение - ако някой от ръководните кадри (администратор :) ) да прати едно писмо до e-mail-а на шоуто в което изразява подкрепата на всички потребители от форума на VW за по скорошно оздравяване на Слави. :roll: :oops: 8)

Това ми се струва добра идея, но ме съмнява на някой от големите да му се занимава...

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Съб 21 апр 2007 0:13

точно па за славе ми е се 1 , обаче за кембъла..................
ноооо така е, и пиенето не прощава да не говорим за смъркотиците

Потребителски аватар
vointex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vointex » Съб 21 апр 2007 0:13

Kahn_Fan написа:
vointex написа:Айде да спрем да се заяждаме!!! Никога не сме го правили, няма смисъл и е тъпо. Все пак сме от един отбор всички. Имам предложение - ако някой от ръководните кадри (администратор :) ) да прати едно писмо до e-mail-а на шоуто в което изразява подкрепата на всички потребители от форума на VW за по скорошно оздравяване на Слави. :roll: :oops: 8)

Това ми се струва добра идея, но ме съмнява на някой от големите да му се занимава...

Аз само предлгам! Важното е да се окаже подкрепа на даден човек когато той има нужда от нея. 8)

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 21 апр 2007 0:25

black` написа:Нерви така се възпаляват на 30 години ае стига ... :?

black` написа:....ама на 30 не е никак даже. :idea: Така че който се опитва да ме убеди че на 30 години е нормално да ти се възпали чялото лице ... :lol:

Колега,Слави е '66 набор.
Кви 30 години си заповтарял :shock
И дете ще ги изкара 41 години.
Или май намекваш,че още от подлеза на Орлов мост е шмъркал между две продажби на мартеници

Последна промяна от Asen_D на Съб 21 апр 2007 0:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 21 апр 2007 0:28

Станислав Тодоров Трифонов e български продуцент, телевизионен водещ и певец, но се занимава непрофесионално и с актьорска игра.

Завършил е музикална гимназия в Плевен с виола. Роден е през 1966 г. Името му се свързва най-вече с едноименното Шоуто на Слави, Каналето и Ку-ку - студентска продукция от 90-те години на XX век. Заедно с Петър Курумбашев и Любен Дилов-син, той е първият продуцент на частна продукция в БНТ.

През 1997 година в предаването "Каналето" участва активно в протестите срещу управлението на Жан Виденов. По времето на уличните протести, хиляди пеят песните на Слави от албума "Хъшове". Негови са посланията "забранен завоя на ляво" и "не си сваляйте радиаторите, сваляйте си правителството". През 1998 година става продуцент и водещ на предаването "Хъшове". То е свалено от БНТ след едно-единствено излъчване на 8 февруари 1998 година. След това две години се излъчва в телевизия "7 дни" и други кабелни телевизии в страната. Отличава се с остра политическа сатира и силно участие на група "Ку-ку бенд". Основни идеолози на "Хъшове" са сценаристите Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев, Драго Петров и Росен Петров.

На 27 ноември 2000 година Слави прави първото си шоу с името "Шоуто на Слави Трифонов" по бТВ. В момента е директор на продуцентска къща "Седем-осми" АД, където съдружник му е Росен Петров. Продуцират предаванията "Шоуто на Слави", "Вот на доверие", "5 Старс", "Красавицата и отличника","Survivor". Като певец има 15 албума. През 2004 г. прави дует с Елене Папаризу, наречен "Why". Слави Трифонов се опита да пробие в дует със Софи Маринова за конкурса Евровизия 2005, но след скандал, свързан с начина на гласуване, сам се отказва от участие.

В интервю, излъчено в Шоуто на Слави на 20 април 2007 г., Слави Трифонов призна, че страда от невробулбарен неврит на лявото око. “Преди единадесет години истината е, че имах сериозно засягане на лицеви нерви, в следствие на сериозен възпалителен процес в лицето ми. Имах зъби, които бяха много сериозно възпалени, трябваше да ги извадя, но те вече бяха дали този проблем. И единственото, което остана от тогава е, че имах и продължавам да имам много сериозно нарушено зрение на едното око, на лявото око.” Слави Трифонов обясни, че е поразена централната част на зрението му, в следствие на което се натоварва периферното зрение на лявото око и дясното око. През последната седмица обаче са се появили проблеми и с другото му око, но проблемът не толкова страшен, уточни Слави Трифонов. Поставена е обаче диагноза синузит. “Процесът може и да е обратим, но може и да остане така”, заяви Слави Трифонов. Засега лекарите са оптимистични, но оставят и сериозен процент съмнение, обясни той. Причините обаче за влошеното зрение и на дясното око може да са различни, включително стрес, и лекарите се опитват да ги установят.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”