Sachko написа:Kingpin написа:А турбо конверсията на КР според мене не си заслужава, особено ако е перфектен. За тия пари си вземи 1.8Т, сложи му една Т3ка и хубава електроника и излиташ (аз май т'ва правя в момента

)
Аве ти от 3 години наи разли4ни неща праиш,ама само си ги пишеш по форумите

То не беха Турбини на КР-а ... то ко ли не беше
Защо според теб не си заслужава да се праи КР-а ... карал си такав направен и си стигнал до тоз извод ли

Верно, що така скочи на 1.8Т, щото едно от величията на тунинга, Величков от проспийд в една тема в тунинг форума каза как било по-хубаво да се прави 1,8Т мотор и всички вече се прехвърлиха на тоя мотор, ми по-хубаво е, ма не виждам на КР какво му е! Аз лично ако ше тръгвам да правя турбо конверсия, ще се занимавам с ВР6! И ето, отново типично в български стил, образно казано, сменяваме свещите и заради това ше сложиме и стенд алоун! За какво ги сменявате тея електроники, от незнание как да се мапне заводксата, затова, защото с една заводска БОШ електроника можеш да направиш същите настройки като на стенд алоун и ще е по-стабилна .... е да верно, нема да се мапне толко лесно като стенд алоун, ама смятам, че е по-интересно да ти е малко по-трудно! Заглеждали ли сте се по проекти в чужбина, ето например Голфа на Далбак, с 5 цилиндровия Ауди мотор ... ми с най-нормален мотроник е, с изкарани цокли външно на капака на ЕКУ-то за по-бърза смяна на Епроми! А относно гарнитурата на главата ... 350 лева за смяна е отвратително много, работата не е за един ден, около 4 часа са и то спокойна и бавна работа! То припасване на клапаните не е сложнотия, ама ти тряя фреза, а кат нямаш 15 000 евро за фреза, отиваш и даваш по 5 лева на легло! Почти във всички сервизи/не фирмени/ взимат около 150-200 лева! И каква гаранция може да даде като смени гарнитурата? Ти или си стегнал болтовете на нужните нм.кг или не си, тази цена и още 100 лева отгоре се прави основен ремонт в повечето сервизи където съо ше ти дадат някаква гаранция! Извинявам се за спама!