Здравейте драги съфорумци
Смених вече 3 опела и мисля че ми е време да мина от другия лагер
Насочил съм се към този модел на пасат нека хората които са запознати да дадат по едно мнение, къде му са слабите места, кои са му добрите
Насочил съм се към конкретна машина (нямам снимки) има и друг въпрос - косура му е че кожата на самата топка на скоростния лост е протъркана - може ли да се смени самата топка и трудно ли става и колко излиза горе долу една такава.
Колата иначе е със всички екстри които може да предложи модела, включително и ГСМ система и климатроник - всичко работи днес го пробвах.
Благодаря предварително на всички
Поздрави
Желязко
VW Passat 4 1.9 tdi 110ps (ще ставам колега)
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
доколкото разбирам става дума за Б5 пасат;в търса4ката е описано прекалено много
но с две думи като основен проблем:проблем свързан с турбото е основния фрапиращ слу4аи,и според думи на колеги предницата,понеже е с много елементи се обажда по 4есто(това е за БГ)
а за хвалби няма да говорим-това е жанр в класиката
п.с.може би бъркаш цифрата на модела

но с две думи като основен проблем:проблем свързан с турбото е основния фрапиращ слу4аи,и според думи на колеги предницата,понеже е с много елементи се обажда по 4есто(това е за БГ)
а за хвалби няма да говорим-това е жанр в класиката

п.с.може би бъркаш цифрата на модела
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Passat 4 1.9 tdi 110ps (ще ставам колега)
Желязков написа:Насочил съм се към конкретна машина (нямам снимки) има и друг въпрос - косура му е че кожата на самата топка на скоростния лост е протъркана - може ли да се смени самата топка и трудно ли става и колко излиза горе долу една такава.Желязко
Това са ми от любимите въпроси- купуваш си кола и единственото което забелязваш е топката на скоростите! Ако само това и е кусура на тая кола значи си голям късметлия плащай и бягай

Върни се в “Дизелови агрегати”