Вземат автомобили за неплатени данъци

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 23 апр 2007 19:21

Мусур, как ще ги съдиш и ще спечелиш, при положение че адвокатите във форума ти казват, че имат право да ти вемат колата?

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Пон 23 апр 2007 19:53

Айдееее отиде ми количката :cry:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 23 апр 2007 20:18

Ludia написа:Мусур, как ще ги съдиш и ще спечелиш, при положение че адвокатите във форума ти казват, че имат право да ти вемат колата?

Абе имат, ама много лесно според мен, може да се докаже, че са имали друг избор - да ми опишат телевизора, хладилника или т.н. неща, които не ползвам в работата си :idea: и не бих претърпял загуби. И не само мои загуби, ами загуби и за държавата, защото като ми спъват работата, няма да има пари за данъци, за заплати на работниците и когато няма оборот, няма ДДС :idea:

Нека заповядат, ако си мислят, че ще си оставя магарето (голфа) в калта - жестоко се лъжат :wink:

П.П. Сега се консултирах с компетентен орган и мога да ви увереря, че дори и да дойде съдия изпълнител, той единствено може да опише имущество и да запорира примерно автомобила ви, но не може да го изземе. Автомобила се оставя на собственика на отговорно пазене :idea: Или журналистите нещо са се объркали, като са написали, че са иззети 7 автомобила (най-ветоятно са били запорирани) или някой е превишил правата си, както често се случва в БГ :idea:

П.П.П. То е ясно, че ще си платим задълженията, но ми е чудно, след като ние почнем да плащаме, дали катаджиите ще изпълзят от храсталаците и ще запонат да си вършат работата? (именно -КОНТРОЛ, а не РЕКЕТ на автомобилния транспорт)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”