Колеги искам мнение от вас за следното нещо което иска да купи един мой приятел.Той е харесал един г2 ударен за 1000лв 90та година,но казва че мотора е 1600 пълна инжекция 55 kw/аз поне не бях чувал за такъв/,другото нещо е че колата е с 4 скорости,казали му че е така защотото била "RABBIT".Аз не разбирам и си признавам ама ми се струва че тука има нещо гнило?
Моля за мнение от разбирачите!

Моля за мнение Г2
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моля за мнение Г2
s5501na написа:Колеги искам мнение от вас за следното нещо което иска да купи един мой приятел.Той е харесал един г2 ударен за 1000лв 90та година,но казва че мотора е 1600 пълна инжекция 55 kw/аз поне не бях чувал за такъв/,другото нещо е че колата е с 4 скорости,казали му че е така защотото била "RABBIT".Аз не разбирам и си признавам ама ми се струва че тука има нещо гнило?
Моля за мнение от разбирачите!
Такъв мотор не се монтира на Голф 2

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Trevor написа:Ако двигателя е 1.6 бензин и е 55 кВ най-вероятно е EZ(от 08.83 до 07.91), но тои не е инжекция а е 2Е2. 1.6 пълна инжекция мисля че няма.А за това 1.8 - 55 кв също няма, най-малкия е 62кв.Ако колега знаеш буквите на двигателя напиши ги.
Мерси за мнението на всички но конкретно към теб ако знаех номера нямаше да се чудя!Моя приятел твърди че е видял че е пълна инжекция а е видял да пише и 55-това е най-странното ,може ли да е от нещо друго тоя мотор?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
s5501na написа:Trevor написа:Ако двигателя е 1.6 бензин и е 55 кВ най-вероятно е EZ(от 08.83 до 07.91), но тои не е инжекция а е 2Е2. 1.6 пълна инжекция мисля че няма.А за това 1.8 - 55 кв също няма, най-малкия е 62кв.Ако колега знаеш буквите на двигателя напиши ги.
Мерси за мнението на всички но конкретно към теб ако знаех номера нямаше да се чудя!Моя приятел твърди че е видял че е пълна инжекция а е видял да пише и 55-това е най-странното ,може ли да е от нещо друго тоя мотор?
Недей да лъжеш!!!
1.8 - 55 кW =75 к.с. има-имааааа! Даже са два вида-[b]ААМ и ANN.А иначе този Голф,който предлагат вероятно е някой компилат!!
Аз не бих го взел и за 500 лв.....Кой е луд да дава пари за беля на главата!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
За колегата joker ---
Когато ме обвиняват, че лъжа се нервирам малко но .... да ти е простено.
Ако ползваш немски ще се справиш www.doppel-wobber.de.
s5501na пита за г2 а не за г3.
---------------------------------------------------
s5501na и аз си мисля че това ще дае някоя сбирка.
Но все пак къде ги е видял тези 55.На моя г2 има заводски хартиен етикет на вратата на багажника и там са написани номера на боята,двигателя и част от номера на купето.
Но все пак къде ги е видял тези 55.На моя г2 има заводски хартиен етикет на вратата на багажника и там са написани номера на боята,двигателя и част от номера на купето.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Trevor написа:За колегата joker ---
Моля за извинение!!!!
От буквите не личи шеговития тон!Нищо лошо нямах впред.Ама и ти както си написал не е много ясно,че става въпрос за Г-2,а не за ДВГ на Голф въобще.
А сайта,който си го посочил го ползвам редовно за справки защото съм завършил немска гимназия и с езика нямама проблем....
Извинявай още един път

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”