Колеги скъса се успокоителя на дясната полуоска !
Какво да правя?
Задължително ли е да я сменям
Успокоител на вибрациите на дясната полуоска
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
За колегата bomber.
Метален цилиндър с гумена обвивка най-просто казано, закрепен на десния полувал. Монтирасе само на автомобили с 1.6 и 1.8 см3. Състои се от две части, които се свързват с щифтове. Поставя се поради това, че двата вала са различни левия е по-къс и плътен а десния е кух(тръба). Точно наименование : гасител на усукващи колебания.
Метален цилиндър с гумена обвивка най-просто казано, закрепен на десния полувал. Монтирасе само на автомобили с 1.6 и 1.8 см3. Състои се от две части, които се свързват с щифтове. Поставя се поради това, че двата вала са различни левия е по-къс и плътен а десния е кух(тръба). Точно наименование : гасител на усукващи колебания.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има разлика, ако колата се кара нормално няма ядове, но ако се пилят гуми на всеки светофар пулуоската започва да игре нагоре надолу дори се осеща на колеата как отцепва на моменти..... има го продава се отделно...
Попринцип щом се отлепи има опасност да закачи в носача и да счупи разни лагери по диференциала.... аз съм го махнал карам нормално и нямам ядове...
Попринцип щом се отлепи има опасност да закачи в носача и да счупи разни лагери по диференциала.... аз съм го махнал карам нормално и нямам ядове...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”