Питанка за New Beetle
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питанка за New Beetle
Имам питанка към колегите с този модел. Интересува ме като кола къкво представлява, има ли забележки ще се радвам на всякъкви отговори

За мен малка кола, която няма и багажник, не е кола. Всичко зависи от това къде ще се кара. Ако е за градски условия става. Още когато излезе модела на пазара се писа доста по вестниците, доста предавания даваха свързани с този модел. По спомен, крайните коментари бяха, че е тясна и с намалена видимост от вътре на вън, цена-качество:висока-ниско. И все пак всеки един кометар е свързан с реклама или анти реклама. Намери някой който притежава такава кола и го запитай за негово мнение, което се обуславя от пряко впечатление.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Evtoo написа::офф
Извинявам се, че не пиша по темата, но приятелката ми е луднала по тази така наречена от нея "калинка" и вече не признава друга кола
Хахаха колега ти защо си мислиш че съм я пуснал..... това с женати не си единствен......... или гледа бубата или ауди тт или опел тигра.... за тиграта знам че е боклук а пък за тт немога и да си помисля..... тази все пак за 15хиляди можеш да си я намериш в доста добро състояние......
Последна промяна от Tinko на Вто 24 апр 2007 11:27, променено общо 1 път.
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Ето една тема, в която човекът кава, че вече е навъртял 200 000 мили (не км, а мили) и още е с оригиналния съединител и освен текущите консумативи нищо друго не му е създавало проблем.
Tyno написа:Evtoo написа::офф
Извинявам се, че не пиша по темата, но приятелката ми е луднала по тази така наречена от нея "калинка" и вече не признава друга кола
Хахаха коледа ти защо си мислиш че съм я пуснал..... това с женати не си единствен......... или гледа бубата или ауди тт или опел тигра.... за тиграта знам че е боклук а пък за тт немога и да си помисля..... тази все пак за 15хиляди можеш да си я намериш в доста добро състояние......
Моята към този списък поставя и Смарт
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Tyno написа:Никой ли няма от форума с такова животно?![]()
Има - TanyaX, но скоро не е влизала. За нея съм сигурен че има, за друг -

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”