Отново за "Голфове" и "Селяни", но с лич

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Съб 07 май 2005 18:14

WDW написа: Но дали всеки от нас се качва зад волана в 100%-ва кондиция?? Или когато са те налегнали проблемите, ти си мислиш за тях и караш почти като на сън !!! На мен лично много често ми се е случвало да засека някой или да направя някоя "селяния" просто защото не съм в колата!!!!
Ако някой каже,че никога не е изпадал в това положение ще излъже!

WDW, нищо лично! Мисля, че това с кондицията е абсолютно недопустимо! Като се качиш в колата, не го правиш за да си мислиш за проблемите, а да я караш като АДЕКВАТЕН участник в един голям хаос. Ако допуснеш друго да ти отвлече вниманието, ставаш потенциален убиец, "селянин", "нахалник" и всички други определения. Точно по това личи добрия шофьор - дали е достатъчно адекватен в обстановката, дали предвижда действията на другите участници в движението и успява да предотврати критични ситуации. Добре, че при хирурзите не се случва (често!) това да влизат в операция без да са в кондиция...
Пак казвам - нищо лично! Не съм визирал теб с това в кавички и извън тях!!

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Съб 07 май 2005 18:49

WDW написа:A найстина колко хора се замислят когато сядат зад волана ???
Ще се радвам ако знам,че поне хората от форума са нормални и когато видя лепенка на клуба да съм спокоен !!!

Нека погледнем нещата и от друг ъгъл?! Да речем,че всички тук сме толерантни и нямаме мераци за селски изстъпления!!!!
Но дали всеки от нас се качва зад волана в 100%-ва кондиция?? Или когато са те налегнали проблемите, ти си мислиш за тях и караш почти като на сън !!! На мен лично много често ми се е случвало да засека някой или да направя някоя "селяния" просто защото не съм в колата!!!!
Ако някой каже,че никога не е изпадал в това положение ще излъже!
Не съм съгласна, защото аз точно обратнато, когато ми е нервно или съм ядосана , сядам да карам и то не за да си го изкарам на другите шофьори, ами защото се успокоявам, забравям всички проблеми :wink:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 07 май 2005 22:27

tedy написа: когато ми е нервно или съм ядосана , сядам да карам и то не за да си го изкарам на другите шофьори, ами защото се успокоявам, забравям всички проблеми :wink:

ама наистина работи-и при мене това е едно от най яките успокоителни.
бавничко с тиха музика и се потопяваш в някъв друг свят...

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Съб 07 май 2005 22:57

ааааааааа значи не съм сам :D :D , все си мислех че като си джиткам лекичко с колата за да изпусна парата хората ме мислят за Screwy пък то било нормално :lol: :lol: :lol: шегичка. ама наистина действа!!!

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пон 09 май 2005 8:28

jettro написа:ааааааааа значи не съм сам :D :D , все си мислех че като си джиткам лекичко с колата за да изпусна парата хората ме мислят за Screwy пък то било нормално :lol: :lol: :lol: шегичка. ама наистина действа!!!

Май изобщо не сме малко тези. Като ме стегне шапката и се мятам на колата и си обикалям. Преди години веднъж изхарчих цял резервоар. Напълних до горе, метнах се и от 12 вечерта до 5 сутринта обикалях из София и до Пловдив стигнах. Screwy

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Пон 09 май 2005 9:15

ickata написа:
jettro написа:ааааааааа значи не съм сам :D :D , все си мислех че като си джиткам лекичко с колата за да изпусна парата хората ме мислят за Screwy пък то било нормално :lol: :lol: :lol: шегичка. ама наистина действа!!!

Май изобщо не сме малко тези. Като ме стегне шапката и се мятам на колата и си обикалям. Преди години веднъж изхарчих цял резервоар. Напълних до горе, метнах се и от 12 вечерта до 5 сутринта обикалях из София и до Пловдив стигнах. Screwy
Приятелю, ти сигурно си бил пред нервен срив! :wink:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пон 09 май 2005 9:40

И ловя бас, че е било заради жена! :) С мойте телепатични способности виждам, че е била и руса. :lol: :wink:

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пон 09 май 2005 9:49

Nova написа:И ловя бас, че е било заради жена! :) С мойте телепатични способности виждам, че е била и руса. :lol: :wink:

Позна, но беше брюнетка :lol:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пон 09 май 2005 10:12

Ахаха! :) Боядисвала се е, а ти не си разбрал... :lol: Майтапя се. Mr Green Fun. Важното е, че ти е минало, надявам се.

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пон 09 май 2005 11:13

Вече 7ма година хубава връзка!

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Пон 09 май 2005 17:40

Уау 7год. Бравос! На мен на 7 не ми върви, и аз така и на 7та година рааз фраас и хайде кой от къде е. Дано не ти се налага да караш без цел и посока дъъълги години. :wink:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пон 09 май 2005 23:28

Както казваше един приятел относно настоящата му жена - "върна ми го тъпкано". :) Поздравления! Много щастие и продължавайте в същия дух. :)

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 10 май 2005 13:35

Ето това е минахме на път СЪС цел и посока !!!! :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”