Моля за помощ колегите от ПЛОВДИВ-пътуване

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Моля за помощ колегите от ПЛОВДИВ-пътуване

Мнениеот stanimir » Вто 24 апр 2007 15:19

Отдавна не съм влизал в града колеги, а утре рано ми се очертав акомандировка със зеления звяр.
Трябва да стигна до Бул. " 6-ти Септемрви" 154, на бг мап уви този път не дава ясно инфо, бихте ли ми казали,идвайки от магистралата, и евентуално през отбивката Цацарово(?) лесно ли ще намеря булеварда?
10х ви много!!!!!!!!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 24 апр 2007 15:28

1. Не е Цацарово, а Царацово
2. Няма начин да не го намериш - това е първия булевард успореден на Марица (реката), южно от нея.
Дай малко повече инфо - къде се намира това номер 154, че на моята карта ги няма номерата. Нещо известно ли е ?

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 24 апр 2007 15:29

слез от карловско...след надлеза като стигнеш Лукойл и на голямото кръстовище хващаш ляв. После на колелото десен. Минаваш панаира и моста и си за десно...там е срещу съда...

Изображение

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 24 апр 2007 15:35

кажи къде трябва да отидеш точно да ти кажа и къде да паркираш че там е малко лудница...

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Вто 24 апр 2007 15:44

Уау,мерси..........ама все пак не съм влизал в града повече от 15 години-)
Трябва да съм при Нотариуса, който е на номер 154, и точно както каза колегата - до съда!
Ако има някъв паркинг ще е добре,че.... :поне час трябва да стои колицата :roll:

П.п.-наистина е Царацово,моя грешка

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Вто 24 апр 2007 15:45

[quote="chefito"]слез от карловско...след надлеза като стигнеш Лукойл и на голямото кръстовище хващаш ляв. После на колелото десен. Минаваш панаира и моста и си за десно...там е срещу съда...

[quote]
Карловско е шосето, отъде влизам в града, правилно?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 24 апр 2007 15:47

платен паркинг точно зад съда къмто Марица
ад е паркирането и дигат коли

Потребителски аватар
blagoykata
Автомобил: Пасат
Двигател: АФТ 1996

Мнениеот blagoykata » Вто 24 апр 2007 15:47

Другия вариант е - влизаш в Пловдив от първата отбивка на магистралата. Караш само направо, направо ,направо :) , той пътя те води, и като преминеш през моста на Марица на първия светофар завиваш на ляво (това е 6 септември) и така ще стигнеш до мястото дето Чефито ти указа (срещу съда)!
Дано съм бил поне малко ясен и полезен!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 24 апр 2007 15:53

Да, Карловско е шосето, по което влизаш в Пловдив. Подминаваш първата отбивка за Пловдив, дето е веднага след SHELL и влизаш на втората отбивка, на 4-5 км. след това.
Внимавай, обикновенно на входа за града има патрулка с радар.
Там, до съда влез в задните улички и по-добре ползвай някой от платените паркинги, защото точно там ми написаха първия и за сега единствен акт... за неправилно паркиране.
Иди на големия паркинг под пешеходния мост. Ще се ориентираш лесно.

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Вто 24 апр 2007 16:51

blagoykata написа:Другия вариант е - влизаш в Пловдив от първата отбивка на магистралата. Караш само направо, направо ,направо :) , той пътя те води, и като преминеш през моста на Марица на първия светофар завиваш на ляво (това е 6 септември) и така ще стигнеш до мястото дето Чефито ти указа (срещу съда)!
Дано съм бил поне малко ясен и полезен!

А това е инетересен вариант и ми се струва по-лесен, така ли е колеги?
или пътят е лошо?
хем ще ползвам шел за ориентир!

Потребителски аватар
zexer
Автомобил: Golf2
Двигател: 1.3 MH
Контакти:

Мнениеот zexer » Вто 24 апр 2007 17:53

Това което ти предложи blagoykata ще ти е най-лесно с малки промени :)
Изображение

Зелената стрелка ти е влизането от магистралата.
Ако влезеш после по червената ще ти е лесно, но после съда ще ти е от ляво а ти ще си в дясна лента и трябва да въртиш доста докато си намериш паркинг.
Ако тръгнеш по синята стрелка според мен ще ти е най-лесно. Бул . България е широк. Полсе на колелото на панаира като завиеш минаваш пред панаира.. моста на Марица и с следващия завой на светофара в дясно илизаш на улицата на съда /почваш да търсиш място за парикиране или паркинг в някои от отбивките/.

П.С. Съда не е точно там кадето съм отбелязал с кръгчето.. малко по на дясно е /изток/ ;)

Потребителски аватар
Fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fen » Вто 24 апр 2007 20:58

Както ти e казал колегата zexer, значи най - лесно според мен без да се объркаш е да хванеш първата отбивка за Пловдив от магистралата (зелената линия горе на картата). След това караш само направо, след като минеш моста на Марица има един малък невзрачен светофар. Минаваш го и на следващия светофар правиш ляв завой и се включваш на "6-ти Септември". След това караш пак само направо, докато стигнеш до следващия голям светофар (пресичаш бул. Руски), следва след това едно малко светофарче, на което според мен е хубаво да завиеш наляво и там по уличките да си търсиш място за паркиране. Съда ще ти се падне на най - много 500 м. по - надолу от лявата страна на "6-ти Септември" (ако продължиш напред вместо да завиеш наляво на малкото светофарче имам предвид).

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Вто 24 апр 2007 21:31

Колеги, невероятни сте! Нямате представа колко съм Ви признателен! Никой не си е правил подобен труд!
Ще си изпринтирам картите сега и утре, здраве и живот като си пристигна от Пловдив, ще ви пиша :)

Мерси ви още веднъж!

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 25 апр 2007 12:21

10x още веднъжа на всички, които ме упътиха,картите свършиха чудесна работа, извползвах маршрута на zexer, номер 154 се оказа точно от дясната ми страна!
Навръщане по магистралата с еопъвахме с няква Киа, разбира се -в разме разумни километри,но после с еоказа,че било тойота авенсис :mrgreen: ,ама аз по емблемата ли, по що ли съм бил заблудил

Спорен ви ден,братлета!

Върни се в “Пътеводител”