Здравейте колеги
Питането ми е кой тел според вас е по добър
Нокиа 6233
СЕ К750i
Съвет за GSM
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Аз се чудех дълго дали да е Е50 или 6233, накрая взех Е50- ката, но и 6233- ката не е никак лоша- има си доста глезотии, за батерията и обхвата знаеш си- перфектни като за всяка Нокия
.
Да кажа няколко добри думи и за СЕ- то
Като Нокия- потребител с ужас приех обстоятелствата, като ми се наложи да ползвам СониЕриксон- точно такъв представител, от какъвто се интересуваш. С ръка на сърцето мога да кажа, че менюто му, за разлика от други представители на СЕ, които съм разглеждал, е доста добре структурирано и си е доста интуитивно. Но имаше проблеми с обхвата, батерията му(на около 9 месеца) караше по два дни- може да е било и повреда на по телефона, просто го ползвах като оборотен
Аз лично бих взел Нокията, но мнението ми е доста пристрастно

Да кажа няколко добри думи и за СЕ- то
Като Нокия- потребител с ужас приех обстоятелствата, като ми се наложи да ползвам СониЕриксон- точно такъв представител, от какъвто се интересуваш. С ръка на сърцето мога да кажа, че менюто му, за разлика от други представители на СЕ, които съм разглеждал, е доста добре структурирано и си е доста интуитивно. Но имаше проблеми с обхвата, батерията му(на около 9 месеца) караше по два дни- може да е било и повреда на по телефона, просто го ползвах като оборотен

Аз лично бих взел Нокията, но мнението ми е доста пристрастно

- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Ivo_Dinkov написа: Но имаше проблеми с обхвата, батерията му(на около 9 месеца) караше по два дни- може да е било и повреда на по телефона, просто го ползвах като оборотен
определено си случил на някой издухан екземпляр. аз ползвам К750 повече от година и половина. мога да кажа, че при много интензивно говорене, ползване на блутута и игрички, батерията ми държи ПОНЕ 4 дни. за обхвата - нямам никакви забележки. и всичко останало - за толкова пари никой не предлага по-добро...
за нокиа не мога да коментирам - не съм имал телефон от тази марка след като си купих Сони Ериксон

а бе колега, този спор (Нокиа или Сони Ериксон) е почти като "кои летни гуми са най-добри" - всеки ще си хвали неговото...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:39, променено общо 1 път.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Съквартиранта ми е тестър на игри за гсм-и... и се е занимавал доста време и с 2-та телефона.. каза 6233 е СУПЕР ТЕЛЕФОН .. първо стерео говорителите изкарват невероятен звук.. камерата прави клип с идеален звук и качество (ГАРАНТИРАМ) а софтуеърът му е направен като симбиан и е много лесен за ползване.. телефона за мен е супер.. к750и съм имал .. имал съм W800.. просто 6233 е много по напред с материала. + това е със супер стабилна конструкция (пак гарантирам)
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”