jaba7a написа:Идеи всякакви приемамП.С.За мод'с:търсих с търсачката но намерих как да я свалим и как да затъмним фарове за стопчета не видех нищо
jaba7a написа:nein danke няма толкоз парици.....щото гледам обяви "продавам опушени стопове" за тва питам друг начин даали има освен спреи и фолио Мерси все пак братлеTyno написа:jaba7a написа:от там разбирам че освен с спреи и фолио друг начин няма
Има да си купиш затъмнениили бели опушени
Айде с здраве
значи да не барам ми да си карам с натуралкитеTyno написа:jaba7a написа:nein danke няма толкоз парици.....щото гледам обяви "продавам опушени стопове" за тва питам друг начин даали има освен спреи и фолио Мерси все пак братлеTyno написа:jaba7a написа:от там разбирам че освен с спреи и фолио друг начин няма
Има да си купиш затъмнениили бели опушени
Айде с здраве
Някой и с лакове ги мажат абре куца работа е тва става със шпреия... но трябва да го направи някой който го е правил поне 50 пъти за да стане добре
ем стъкълцето в Зарата в едно магазинче е 5Tyno написа:Ами и аз не съм по затъмнените стопове, по ми харесват бели ( сиви ) ... сега съм си намерил бели мигачи 12лв единия... и без това имам малко ръжда вътре в тях и единия често прекъсва..... а ако искаш само стъкълцето е 6 и 50
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта