Колко бихте дали за Поло
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колко бихте дали за Поло
Колко бихте дали за Поло 1.6 95год ,климатик,ABS,2Airbag,ел стъкла отпред,цвят металик,нов внос от Италия,доста запазено ?5 врати,120 000км
Последна промяна от prasky на Вто 01 ное 2005 15:47, променено общо 1 път.
- pavelcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
6000 lv ако е с 5 врати
6000 lv ако е с 5 врати - аз вече ги дадох парите . и за миг не съжалявам
Всички познати викат: Лелеййййй къф готин вид има, другите познати викат, лелеееееееее колко е широко вътре, трети познати викат, лелеееееееее тва само мирише бензина, четвърти познати викат, лелеееееееее колко евтина подръжка....
стигат ли ти причините? поради които трябва да го вземеш това ПОЛО?!
Какво от това че вноса е от Италия? Там за разлика от България пътищата са по добри. Мойто поло е на 88 000 км. И е 97 края - дет се вика 98 година(
Всички познати викат: Лелеййййй къф готин вид има, другите познати викат, лелеееееееее колко е широко вътре, трети познати викат, лелеееееееее тва само мирише бензина, четвърти познати викат, лелеееееееее колко евтина подръжка....
стигат ли ти причините? поради които трябва да го вземеш това ПОЛО?!
Какво от това че вноса е от Италия? Там за разлика от България пътищата са по добри. Мойто поло е на 88 000 км. И е 97 края - дет се вика 98 година(
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе да ти кажа аз мн се чудих между поло и Цорса, и мнението недделя към ПОЛО и да ти кажа не съжалявам. Аз на инвалид го взех за 3500, с ел стъкла, ел. огледала, серво, halogenчета, чупещ волан, и се оказа че е със сменени консумативи и е с 4 нови летни гуми.тъмно син металик. Абе малко слънчице
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”