Къде се намира копчето за плафона в купето GOLF 4(вратата)?!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Пет 20 апр 2007 10:44

ids59 написа:Пич-поздравления!!! Давай инфо как да проверя дали е от ключето или от електронния блок! Ако знаеш сервиз където може да го правят това чудо -казвай!!!Предварително ти благодаря!!!

Ако искасх да провериш направи следното.........махни кората.......извади буксата от бравата(преди това трябва да свалиш и ламарината..........поне отлявата страна я огънах аз).Та тази букса е номерирана от 1 до 8.......при мен това ключе дава късо 3 и 8!!!

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Пет 20 апр 2007 11:33

добра темичка,при мен е същия проблем но на голф 4 с 4 врати,когато си и ска свети когато си иска несвети,1 или 2 пъти дясната предна врата ми направи мизерия да не свети плафона но се оправи а иначе при заключването на всичките врати от бутона дето се намира на шофьорското врата ми се отключва задна дясна врата и мисля че приблема е от нея но един ден се опитах да отвора кората но се отказах щото е много по стегната от на 3-ката.а да кажа когато я измия ми се оправя или като отворя/затворя дясната предна врата и после задната и се оправя но не винаги.но иначе алармата си ми работи само охраната на вратите несработва винаги.

kokovas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokovas » Съб 21 апр 2007 19:04

всички притежатели на четворки ли го имаме тоя проблем???.. :( :( :(

Потребителски аватар
ids59
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ids59 » Съб 21 апр 2007 19:54

Здравейте колеги!Здравей Коко! Най-вероятно всички собственици на Г4 имаме този проблем.дайте всички да се обединим и да го решим този проблем,защото бандягите разберат ли -изгаряме!!!

jeki
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот jeki » Съб 21 апр 2007 20:13

това е дефект на сички 4 ки рано или късно се появява кофтито е че почват ядове който има заводска аларма не работи не иска да се заклучва плафона не свети

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 21 апр 2007 20:20

ids59 написа:Здравейте колеги!Здравей Коко! Най-вероятно всички собственици на Г4 имаме този проблем.дайте всички да се обединим и да го решим този проблем,защото бандягите разберат ли -изгаряме!!!

Ти ако нямаш стикерчета на прозорците чакай алармата да те спасява от бандюгите :lol: И на мен от време на време някоя врата не пали плафона но това не пречи на алармата да си заключва всички врати каквото всъщност е основното и предназначение :wink:

jeki
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот jeki » Съб 21 апр 2007 20:33

заводска аларма ли имаш-

Потребителски аватар
ids59
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ids59 » Пон 23 апр 2007 19:46

Нямам заводска аларма а допълнително съм я сложил и тя си работи добре но не светва светодиода на вратата.Отивам допълнително при дясната врата и заключвам с ключа допълнително за да светне диода на вратата/да си мислят дребните крадци че работи алармата/.Понякога всичко си заработва спонтанно само и го нямам този проблем.

Потребителски аватар
dogggg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dogggg » Вто 24 апр 2007 12:41

При мен се ебава дясната и задната врата(аз съм с 3 врати),ама оправих само задната щото е по-лесно.Та ключето затваря две ел. вериги : 1.плафона(или осветлението в багажника) 2.заводската аларма.Ключето беше окислило контактите и затова чат-пат работеше,но при мене включваше и заводската аларма-това беше по-големия яд,даже писах във форума.Оправих го преди седмица,сега е ред и на дясната врата.Предполагам устройството на бравата е същото,само е по-сложно стигането до нея.

Потребителски аватар
ids59
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ids59 » Вто 24 апр 2007 14:13

Благодаря ти колега,мисля че и при мен е същият проблем но не смея да отворя вратата защото веднъж опитах и по-вече не смея!
:)

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 24 апр 2007 22:17

и какво излиза че е решението,да си караме така,аз сега нямам проблем с осветлението а с датчика на шофьорската врата при заключване.явно намен проблема ми е само в охраната на вратите .

Потребителски аватар
ids59
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ids59 » Сря 25 апр 2007 15:50

:?:

Потребителски аватар
ids59
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ids59 » Сря 25 апр 2007 15:50

:?:

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Сря 25 апр 2007 21:12

dogggg написа:При мен се ебава дясната и задната врата(аз съм с 3 врати),ама оправих само задната щото е по-лесно.Та ключето затваря две ел. вериги : 1.плафона(или осветлението в багажника) 2.заводската аларма.Ключето беше окислило контактите и затова чат-пат работеше,но при мене включваше и заводската аларма-това беше по-големия яд,даже писах във форума.Оправих го преди седмица,сега е ред и на дясната врата.Предполагам устройството на бравата е същото,само е по-сложно стигането до нея.

Колега,да те питам как са нещата при задната врата,че не ми работи и на мен отзад плафона,няма 12 волта и в буксата на запалката(отзад) и съответно не ми работи и алармата на третата врата?!!!

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Пет 27 апр 2007 7:09

няма ли кой от майсторчетата да даде компетентно решение за проблемите относно охраната на вратите,или си трае за да гушне някой лев. :twisted:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”