-натискам съединителя и тръгвам да местя лост-а напред.
-в един момент още преди да съм включил на скорост (само подвеждам лост-а наляво и съвсем леко напред) се чува едно странно изтропване ама много глухо и имам чуството,че целия двигател се измества

Другото което е забелязвам че всичките ми скорости се включват малко трудно особено при по-дълго каране градско.Тенденциозно задна си влиза с леко прихъркване.
Отделно ми пърди леко ауспуха някъде,точно отзад зад двигателя.
Всичко това ме навява на заминали задни тампони на мотора ама може ли от тях да се чува въпросното тропане или има и нещо друго?
И още нещо - като карам на каквато и да е скорост и настъпя леко и отпусна газ-та цялата кола се разклаща 1-2 пъти.
Гледал съм маслото в скоросите и си долях каквото трябва да е (липсваше малка част от него)
Сменял съм прендия тампон на двигателя (стария беше скъсан)
Замислих се да нямам аксиален луфт на двигателя (за непросветените това е ефект,при който от износване на едни аксиални пластини при коляновия вал се получава възможност вала да се мести леко напред-назад).Ама си играх един ден да го дърпам и бутам (и със щангичка) и не мърда изобщо нито се чува да тропа някак...
Благодаря!