Колеги някой може ли да ми каже каква е разликата между PF и PB двигателите слагани на Голф 2?
И двата са 1.8 8 клапана, и двата са Digifant, и двата са произвеждани в един и същи интервал даже разпределителните им валове са еднакви,но единия е 107 коня(PF), а другия е 112 коня(PB)!!!!!
Ей седя и се чудя и не мога да го измисля.......
Разлика двигатели...
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:Явно си е шибнал ДигифантчеАма за катализатора не съм съгласен, защото мойта таратайка я дават 90кс с катализатор, като няма данеби да е 95
мнеееее, не е 95
Допълнение:Чак сега се сетих, че колегата е извън БГ, а колата му е тук, така че явно е направил мод-а само на теория
Защо мислиш, че не вдига?

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
CyberBlade написа:NovobranecGT написа:Явно си е шибнал ДигифантчеАма за катализатора не съм съгласен, защото мойта таратайка я дават 90кс с катализатор, като няма данеби да е 95
мнеееее, не е 95
Допълнение:Чак сега се сетих, че колегата е извън БГ, а колата му е тук, така че явно е направил мод-а само на теория
Защо мислиш, че не вдига?Интересно ми е?
Просто съм голям песимист

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ееееее пак ме разгадахте......
Че е на тероия така е, но вече имам първите части, ЕКУ Digifant II и дебитомер всичко за скромната сума от 18 евро
много обичам да се ровя из разни морги
Сега ми трябват само кабели, колектори+дроселна клапа, 4 бр. дюзи които съм уредил за 35$ Bosch със дебит 310сс, горивна релса и регулатор за налягане на бензин.....
Очаквани разходи не повече от 100 евро..... резултат-> Голф 3 ABS синхро Digifant 2 112 коня

Че е на тероия така е, но вече имам първите части, ЕКУ Digifant II и дебитомер всичко за скромната сума от 18 евро

Сега ми трябват само кабели, колектори+дроселна клапа, 4 бр. дюзи които съм уредил за 35$ Bosch със дебит 310сс, горивна релса и регулатор за налягане на бензин.....
Очаквани разходи не повече от 100 евро..... резултат-> Голф 3 ABS синхро Digifant 2 112 коня

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”