Абре хора доколкото съм чувал Г2 КР е ограничен на около 7000-7200
оборота.Вчера ме (ухапа кучето )така де натиснах го до дупка и си закова на 8000 оборота.Това според вас нормално ли е ?ако не защо
благодаря предварително

до колко оборота е ограничен г2 кр
-
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата седмица в петък я карах на сервиз където и регулираха инжекциона и делкото на компютър.Затова смятам че откъм центровка е изрядна.Възможно ли е предния собственик да е базикал нещо?Ако имаш идея как да го оправя ще съм много благодарен.ако става въпрос за компа който е до решетката на парното -смених го преди месец
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На КР-а слагат два вида инжекции, поне по мои наблюдения... Виждал съм какво ли не в опитите да подкарам стария си КР на бензин.
Та от опит мога да ти кажа, че при моя модел инжекция изобщо няма такова "Животно"(ограничител). Това ме навежда на мисълта, че и ти нямаш такова. Така че, като се изправяш на педала имай го предвид
Поздрави!
Та от опит мога да ти кажа, че при моя модел инжекция изобщо няма такова "Животно"(ограничител). Това ме навежда на мисълта, че и ти нямаш такова. Така че, като се изправяш на педала имай го предвид
Поздрави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Bobby_ написа::shock Попитай човека койти ти е правил центровката на колко градуса аванс ти работи колата в момента?...... пробвай и с компа на колегата.. Опитай как е в движение на 1ва и на 2ра дали подминава 7200
точно на втора я настъпах и стрелката отиде на около 7900.Днес пробвахме с компа на колегата ,разлика няма
така си и мислех защото го смених от моя стария КР който си работеше.
за центровката ще го питам,а от нея ли само може да се оправи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”