Струва ли 4200 този GTI
- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Даскала™ написа:Повече от 2 бона не давай
Хаха е това вече беше яко

Колега парите ако обявени за толкова може с оговорки да свалиш 300-350лв и според мен цената вече ще е супер

Виншния вид не е толкова зле колкото колегите са го описали. Въпроса е как върви колата

- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Даскала™ написа:Мда,яко е и,че паднаха митата и ако отидеш в Германия ще си го вземеш тоя курник GTI за 200-300 евро максимум
Спирам че ще развалим темата

Последна промяна от zexer на Сря 25 апр 2007 20:10, променено общо 1 път.
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
kokobul написа:значи колата е супер стегната ............каквото е хлопало е сменено
човека си прави профилактични прегледи без причина...........
4200 е крайна цена по надолу не мърда ........за съжаление
Колега колата е добра но цената и е висока...
Пробвай да бъдеш по настоятелен опитай се да му вмъкнеш че си видял друг голф с Клима там ала бала абе можеш да смъкнеш до 3500 ако си по настоятелен...
Иначе ми хареса но паретата както казах по горе.
Успех колега

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sin orel C20XE написа:Колега,като бях пуснал моя Голф в обява за 3900,що не се обади,имаше всичко-4 ел стълка,клима,абе всичко и беше нов внос,тоя баце са му много парите!
И вървеше като за КР!
е..ш ли му майката ........не съм го видял ..........
Mustang GT-R написа:Преди няколко дни видях Golf III 2.0 16V за 4500 лв.
Беше в много добро състояние.
Направи си сам изводите.
май си прав ............ужасно прав...........
ама каква е тази страст към двойките не знам
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mustang GT-R написа:Преди няколко дни видях Golf III 2.0 16V за 4500 лв.
Направи си сам изводите.
Мдаааа определено си направи изводите и не си купувай никога тройка. По колата която искаш да вземеш има забележки и определено 4200 са малко в повечко за нея но не си мисли че ще намериш читава двойка ГТИ за 3000 лв.
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivcho написа:Mustang GT-R написа:Преди няколко дни видях Golf III 2.0 16V за 4500 лв.
Направи си сам изводите.
Мдаааа определено си направи изводите и не си купувай никога тройка. По колата която искаш да вземеш има забележки и определено 4200 са малко в повечко за нея но не си мисли че ще намериш читава двойка ГТИ за 3000 лв.
нещо против 3ките ли имаш ?
аз на моита при тези цени които им искат на тея дараци може едни 7 бона да лепна.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Ами модерни са си двойките
Какво да ти кажа!?
Така по снимки е много относително да се прецени.
Но като цяло наистина цената ми се вижда висока за това, което виждам. Не забравяй, че ти го казва човек, който в момента ако му трябва кола би дал 5 000 лв за читав Г2GTI. Пак повтарям Читав!
Само да допълня, че категорично не бих си купил ABF за 4500лв., колкото и в Бг цената да не водеща за качеството на стоката Г3 GTI 16V под 5 500 към днешна дата ми звучи крайно нерелиастична цена добра кола. Отплеснах се
Парите са си твои, изборът си е твой. Ако колата (не говоря конкретно за тази в темата) ти харесва - купувай без да се замислиш.

Какво да ти кажа!?
Така по снимки е много относително да се прецени.
Но като цяло наистина цената ми се вижда висока за това, което виждам. Не забравяй, че ти го казва човек, който в момента ако му трябва кола би дал 5 000 лв за читав Г2GTI. Пак повтарям Читав!
Само да допълня, че категорично не бих си купил ABF за 4500лв., колкото и в Бг цената да не водеща за качеството на стоката Г3 GTI 16V под 5 500 към днешна дата ми звучи крайно нерелиастична цена добра кола. Отплеснах се

Парите са си твои, изборът си е твой. Ако колата (не говоря конкретно за тази в темата) ти харесва - купувай без да се замислиш.
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivcho написа:Mustang GT-R написа:Преди няколко дни видях Golf III 2.0 16V за 4500 лв.
Направи си сам изводите.
точно на място ...........
поне малко познавам човека и му вярвам малко ........че всичко което е било нужно е сменено .............това се опитах да кажа на колегите .............защото на 95% от колите които се продават в мобиле имат много скрити неща....купуваш нещо за 3000 и за една година наливаш 2000 освен ако не си скот ....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”