Колеги,преди около седмица бях в Бургас на гости на едни познати! Едната мацка бачка в един магазин за дрехи на центъра на Бургас,та с моята приателка решихме да минем през магазина да им се обадим! Говорейки си с тях, едната мацка внезапно се изпищя! погледнах към нея и на около метър от крака си шаваше необезпокояван жив скрпион(тва е вътре в магазина на плочките)! Докато и кажа "не, не го мачкай",вече му скачаше отгоре! Та мисълта ми е отровни ли са тези скорпиони които обитават нашата майка България и какъв им е мкс. р-р който достигат ако се гледат в аквариум да речем!?
Ето и снимка на въпросниа виновник за темата http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=2702945
Скорпион в Бургас! Отровни ли са?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
това не е гледан в аквариум , ами е див (хехехехе) срещал съм в кюстендил и в едно село до асеновград , има ги навсякъде но не мисля че са много отровни /P5070151.JPG)
Последна промяна от hooligans на Сря 25 апр 2007 23:17, променено общо 5 пъти.
тези скорпиони ги знам има много по мазета и тавани. те са супер безобидни,смисъл не се мре ама може да те бодне
те са едни такива светло кафеви да не казвам никакви на цвят.
друг е въпроса ако този е избягал от някой аквариум и да е по специален.
само не разбирам коя от всички снимки гледате че

те са едни такива светло кафеви да не казвам никакви на цвят.
друг е въпроса ако този е избягал от някой аквариум и да е по специален.
само не разбирам коя от всички снимки гледате че

Последна промяна от Layer на Сря 25 апр 2007 23:15, променено общо 1 път.
- Golf_Blade
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Golf_Blade
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Golf_Blade написа:Ludia написа:Golf_Blade написа:амо не разбирам коя от всички снимки гледате че
Ами да речем моята,кояро съм постнал!
кво намигаш, трябва да е регнат някой в снимка.бг за да я види тая снимка.....не се научихте да слагате снимки или поне да не ги качвате в снимка.бг....
Ти си аболютен посерко! Защо ли сереш темите наляво и надясно и си даваш мнението там където не ти го искат! Аман от безработни чекиджии!
пич не говори така.. няма смисъл.. драсни едно лично ще ти обясня как стават да не ти спамя темата
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Golf_Blade написа:Ludia написа:Golf_Blade написа:амо не разбирам коя от всички снимки гледате че
кво намигаш, трябва да е регнат някой в снимка.бг за да я види тая снимка.....не се научихте да слагате снимки или поне да не ги качвате в снимка.бг....
Ти си аболютен посерко! Защо ли сереш темите наляво и надясно и си даваш мнението там където не ти го искат! Аман от безработни чекиджии!
браво бее , да ти имам езика ... с тая уста ядеш мойто момче, а доколко са отровни... примерсно колкото стършел
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Wow Wow .кротко пи4ага .... Палиш от оборот като те гледам , я си намери някоя жени4ка да те успокои .........Golf_Blade написа:Ludia написа:Golf_Blade написа:амо не разбирам коя от всички снимки гледате че
Става дума за скорпиони не за ДРУГО.........
Не са опасни , аз също съм виждал такива в Пловдивско и мога да кажа 4е не са отровни ...
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм си намирал вкъщи преди десетина години ....... колебаех се дали да го застрелям с пистолет (не съм бил наред) или да си го пазя в спирт
...... хванах го жив .... де ....надделя здравия разум пред дупката в стената ... пазих си го в едно шишенце една седмица след това
често виждам като шетам по горичките 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”