Форумна книжка! Въпроси, коментари, идеи....
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Форумна книжка! Въпроси, коментари, идеи....
Пускам темата, в която, давайте вашите идеи за клубната книжа и всичко което ще има вътре. Първото издание на книжката, което всеки желаещ ще получи след 1-2 седмици, е доста "бедно". В него има само данните на потребителите. Давайте идеи какво освен данни може да се слага в следващите части на книжката!? Растояния, карта и тн... Тук ще обсъждаме предложенията и одобрениете ще се публикуват още в следващия брой на книжката. Също ако имате въпроси питайте!
Последна промяна от Калоян Кирилов на Сря 25 апр 2007 22:38, променено общо 1 път.
-
- Двигател:
Re: Форумна книжка! Въпроси, коментари, идеи....
Kahn_Fan написа:Пускам темата, в която, давайте вашите идеи за клубната книжа и всичко което ще има вътре. Първото издание на книжката, което всеки желаещ ще получи след 1-2 седмици, е доста "бедно". В него има само данните на потребителите. Давайте идеи какво освен данни може да се слага в следващите части на книжката!? Растояния, карта и тн... Тук ще обсъждаме предложенията и одобрениете ще се публикуват още в следващия брой на книжката. Също ако имате въпроси питайте!
Извинявам се , но кой е източника на информация за данните на потребителите?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
divna_ написа:Kahn_Fan написа:Пускам темата, в която, давайте вашите идеи за клубната книжа и всичко което ще има вътре. Първото издание на книжката, което всеки желаещ ще получи след 1-2 седмици, е доста "бедно". В него има само данните на потребителите. Давайте идеи какво освен данни може да се слага в следващите части на книжката!? Растояния, карта и тн... Тук ще обсъждаме предложенията и одобрениете ще се публикуват още в следващия брой на книжката. Също ако имате въпроси питайте!
имаше тема, всеки желаещ си дава данните сам... стига спам!
ebemti написа:divna_ написа:Kahn_Fan написа:Пускам темата, в която, давайте вашите идеи за клубната книжа и всичко което ще има вътре. Първото издание на книжката, което всеки желаещ ще получи след 1-2 седмици, е доста "бедно". В него има само данните на потребителите. Давайте идеи какво освен данни може да се слага в следващите части на книжката!? Растояния, карта и тн... Тук ще обсъждаме предложенията и одобрениете ще се публикуват още в следващия брой на книжката. Също ако имате въпроси питайте!
имаше тема, всеки желаещ си дава данните сам... стига спам!
След като питам явно не съм запозната!
Не мисля, че след като не съм влизала един месец и незнам спамя! или греша????
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Vextor написа:Предлагам в следващата книжка да има също така тел. номера на сервизи в които можем да ползваме отстъпка и магазини за авто4асти за които важи същото
Задължително номера на автопомощи на приемливи цени от различни райони на БГ.
Аз например миналата година като изпатих много бях доволен от един човек от Търговище,има автомивка и пътна помощ.Намира се от кръговото на вътре към града на около 600-700 метра от ляво,момчето-работник и зет н ашефа се казва Боби,ако някой от Търговище може да земе телефончето им супер

-
- Двигател:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
MITKO_DVD написа:Аз например миналата година като изпатих много бях доволен от един човек от Търговище,има автомивка и пътна помощ.Намира се от кръговото на вътре към града на около 600-700 метра от ляво,момчето-работник и зет н ашефа се казва Боби,ако някой от Търговище може да земе телефончето им супер
Ще го издирим и този; засега предлагам на вашето внимание 3 телефона на пътна помощ в района на Търговище :
0898 63 04 69
0899 86 42 01
0897 85 64 80
А ето го и телефона на въпросния човек :
0888 975 083
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
gr_kanev написа:MITKO_DVD написа:Аз например миналата година като изпатих много бях доволен от един човек от Търговище,има автомивка и пътна помощ.Намира се от кръговото на вътре към града на около 600-700 метра от ляво,момчето-работник и зет н ашефа се казва Боби,ако някой от Търговище може да земе телефончето им супер
Ще го издирим и този; ..............
А ето го и телефона на въпросния човек :
0888 975 083
Едно голямо благодаря на доктора

divna_ написа:След като питам явно не съм запозната!
Не мисля, че след като не съм влизала един месец и незнам спамя! или греша????
Явно трябва да влизаш по-често в клуба, за да си запозната с всичко, което става тук. А това е специално за теб: