) ама кое по-напред - пътя ли да гледам, за скорости ли да мисля, огледала... уф, направо се разтроих сутринта
Да не говорим, че ако имаше и движение съвсем щях да се побъркам - не съм от притеснителните и паникьорите, дето като стане нещо затварят очи и вдигат ръце от волана
даже напротив - опитвам се едновременно да направя няколко неща и се вбесявам, че не мога... абе лудница
Ще се оправя с тая таратайка, пък ако ще и с чука
ама предпочитам да се пробвам с добро... засега
Благодаря за предложенията за помощ - на това му се вика смелост
Засега ще изчакам да ми върнат колата (първо трябва да я вземат да оправят някакви жичкаджийски глупости, дето развалиха...) и първо ще пробвам да намеря някой безстрашен приятел, който вече си е написал завещанието
Ако не се яви такъв ще се възползвам от така безразсъдно предложената ми помощ Дотогава се надявам да ме образовате поне теоретично...
О, и не всичко русо е хубаво

със салата за успокоение на нервите и сядам да чета - ще се радвам да почерпя за помощта на някоя сбирка, ако оцелея дотогава 

Иначе всичко най-хубаво и лек път, поздравявам те за избора, доста по-добре е от Рено Клио.
Номера на жената още виси в рубриката "Идиоти на пътя" 
И не на последно място искам да си опазя количката от "тунинговане" поради непредпазливост или незнание
Може да е застрахована, ама що да си я троша - все пак първа кола ми е, трябва да се разбираме
Ще продължавам да чета тук, защото вече получих ценна информация и се надявам да продължа да получавам - все пак е по-добре да знам какво да направя при определена ситуация, отколкото да изпадна в "ситуация" и да седна да мисля к`ви да ги върша
Да не говорим, че спешно трябва да се превърна от шофьор "на трупчета" в действащ шофьор, щото трябва да пътувам с двата дзвера (то заради тях е и МПС-то) до Бургас...