Скорпион в Бургас! Отровни ли са?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
БГ скорпиончетата са безопасни,страх ме е от гигантската сколопендра-едно толкова приятно изглеждащо и често срещано животинче.Имам познат ужилен от сколопендра(около Бургас).Болката е била толкова нетърпима,че е бил на фентанил(наркотичен аналгетик -100 пъти по-мощен от морфина).Лежа в болница 15 дена и сега след 3 години понякога го боляло мястото на ужилване-''като че ли ме горят с фас''.На няколко пъти съм бил на косъм да ми се случи случка с това животинче....
п.с.сколопендра--голяма и красива стоножка.от личен опит - и агресивна
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
kiko написа:БГ скорпиончетата са безопасни,страх ме е от гигантската сколопендра-едно толкова приятно изглеждащо и често срещано животинче.Имам познат ужилен от сколопендра(около Бургас).Болката е била толкова нетърпима,че е бил на фентанил(наркотичен аналгетик -100 пъти по-мощен от морфина).Лежа в болница 15 дена и сега след 3 години понякога го боляло мястото на ужилване-''като че ли ме горят с фас''.На няколко пъти съм бил на косъм да ми се случи случка с това животинче....
Уууу баси дзвера,страх ма е

- vointex
- Автомобил:
- Двигател:
pacoboy написа:kiko написа:БГ скорпиончетата са безопасни,страх ме е от гигантската сколопендра-едно толкова приятно изглеждащо и често срещано животинче.Имам познат ужилен от сколопендра(около Бургас).Болката е била толкова нетърпима,че е бил на фентанил(наркотичен аналгетик -100 пъти по-мощен от морфина).Лежа в болница 15 дена и сега след 3 години понякога го боляло мястото на ужилване-''като че ли ме горят с фас''.На няколко пъти съм бил на косъм да ми се случи случка с това животинче....
Уууу баси дзвера,страх ма е![]()
Това си плаче за подметка на кубинка 45-ти номер най- малко.

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Еи такова нещо наскачах на черноморец на залива.. и е голямо точно колкото 45-ти номер.. половин час го трепах с камъни беше шоу стига да не почне да тича след тебе че ужас тогава.. иначе е интересно животно. ГАРАМТИРАМ.. СКАЧА ... незнам как но успя да скочи някакси това животно срещу един приятел той го разглеждаше от близо и тогава взе 10-12 камъка по главата И НЕ УМРЯ .. след още толкова предаде богу дух.. нямаше как единия камък го разполови направо
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Върни се в “ОФФ-Топик - други”