За таблото на Г2
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
За таблото на Г2
Ам да питам за следния проблем......на таблото си имам едно дисплейче което ми показва час , температура , км/ч и т.н сетихте се.....та въпроса ми е от какво може да ми показва един наистина космически разход на гориво 38 - 56 /100 км
Къде Може да е проблема. П.С.То е ясно че колата гори колкото совалка
но такъв разход
Идеи всякакви приемам за решавеане на този кух проблем
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С едно Ауди 90 quatro 2.3E 5цилиндрово на един приятел като го натиснахме по цариградско на 4-та със около 110км/ч тва за разхода показа 40л
попринцип е нормално при по рязко настъпване да покаже повече но примерно аиде до 20л... Всъщност съм склонен да мисля че няма проблем а като покараш 200м примерно и ще смъкне но нека някои колега по в час да каже 
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
на място ми го показва тва!?Gesha_GTI написа:С едно Ауди 90 quatro 2.3E 5цилиндрово на един приятел като го натиснахме по цариградско на 4-та със около 110км/ч тва за разхода показа 40лпопринцип е нормално при по рязко настъпване да покаже повече но примерно аиде до 20л... Всъщност съм склонен да мисля че няма проблем а като покараш 200м примерно и ще смъкне но нека някои колега по в час да каже
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Братле, тва ти ебордовия комп и явно е зел да се побърква. Иди в BOSH сервиза да ти очистят грешките и тогава виж какво показва. А бензинът се мери лесно - изгаряш го до края, наливаш привмерно 5 литра и гледаш колко ше те изкара
Най-сигурният начин
Но кат гледам, щом е 1.8 адали нормално ще харчи повече от 9-10 на градско, и то ако го натискаш. Успех

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”