Ventoman написа:Първо , не исках да идвам да не ми се изсмеете на стойката на колата с 17'ките и обикновенното окачване . Но едно пиленце ми каза че ще идва един човек , за това ще измина 200 км. да дойда![]()
Там съм !

Ventoman написа:Първо , не исках да идвам да не ми се изсмеете на стойката на колата с 17'ките и обикновенното окачване . Но едно пиленце ми каза че ще идва един човек , за това ще измина 200 км. да дойда![]()
Там съм !
Vextor написа:Тази тема я поствам по повод това 4е МНОГО ХОРА не успяха да доидат на провелата се на 22.04.2007 месе4на среща ...
Някои бяха на Божурище ,някои пиеха бири за без пари, а трети просто не бяха предвидили време за среща ,защото си мислеха 4е ще е на 29.04.2007.
Така 4е предлагам следното нека по изклю4ение този месец да направим 2 срещи , не вярвам 4е ще навреди на някои.
Естествено ще има и много против ,но все пак присъствието е доброволно и никои не е насилван да присъства
Така 4е предлагам ,ако има желаещи естествено .Срещата да се проведе на 29.04.2007 (неделя) от 17:00 пред НИМ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта