Теч от масления филтър
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теч от масления филтър
4000 км след смяна масленият филтър е доста омазан. Даже е капало по маркучите на сервото. Опитах се да го стегна - не поддава повече. Смяна на О-пръстен дали ще помогне, или е нещо друго? Не ми се ще да пуска от топлообменника ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
То по принцип е хубаво да си се маже с масло преди да се стегне за да се отпусне О-пръстена и да не се прищипе или сцепи при стягането.
Аз лично си го стягам на ръка докъдето върви и си взимам на Filtron за около 5лв. (смених 3 дотук за няма 2000км заради проблеми с лампата за маслото и експерименти с ралзични масла).
Успех!
Аз лично си го стягам на ръка докъдето върви и си взимам на Filtron за около 5лв. (смених 3 дотук за няма 2000км заради проблеми с лампата за маслото и експерименти с ралзични масла).
Успех!
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ok! Благодаря на отзовалите се, ще имам предвид вашите мнения като сменям маслото. Засега не ми се вижда страшно и ще го оставя така. Интересува ли се някой от разглобяване на ел.ключовете на вратите, които включват плафона? Цяла зима ми правят мизерии (лятото работят, зимата не) ама сега ги оправих
.