Golf 2 любимец на милиони...защо ли

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 27 апр 2007 12:39

galaboff написа:Голф 2-ката е уникално здрав и надежден автомобил ! Най-вече - дуракоустойчив ! Няма проблемите на новите коли - ако те чукнат леко да сменяш цялото табло заради еърбеците + доста ламарини, няма проблемите с електрониката на новите автомобили и т.н.
Въобще най-добрият автомобил за класа и годините си :)

Моят е на 21 години и не си знае километрите, но безотказно върши работата си почти без проблеми, а когато ги има не са сложни за решаване....:)

Нали се сещаш защо вече не правят такива здрави автомобили - измират от глад по цялата хранителна верига - дилъри - търговци на авточасти , сервизи и т.н :wink: Въобще - карайте си Г2 колеги,защото ще ви носят радост още дълго време за разлика от тези,които току що слизат от конвейра! : vw fen

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 27 апр 2007 13:35

sashobas написа:Любимец на милиони!!!!!!! : vw fen
Любов от пръв поглед.

Веднъж качиш ли се на него, няма слизане.

РАСО снимката е уникална :kef:

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Пет 27 апр 2007 13:55

Golf 2 - религия за милиони... : vw fen

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 27 апр 2007 14:14

и мене страшно много ме кефи
само Г4 ме кефи колкото него от всички генерации голфове

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пет 27 апр 2007 14:44

Те хората са го казали, това не е кола а диагноза...
а пък аз съм много :060: ......
Имам си и друга кола вече, ама със двойката въобще не смятам да се разделям :lol:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пет 27 апр 2007 14:51

Pichaga написа:и мене страшно много ме кефи
само Г4 ме кефи колкото него от всички генерации голфове

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 27 апр 2007 14:55

Преди да си купя първия Г2 доста се чудех, дали да не взема някой опел (имах кадет преди това) или друга марка автомобил. Тогава един приятел, фен на японските коли и тойота в частност ми каза "Нали знаеш, че японските коли са много здрави и качествени? Е Голф2 е европейския "японски" автомобил :wink: "

Послушах го и не сгреших. Първото Г2 беше 85-ти набор и го карах 3 години без никакви ядове. Сегашният е 17 годишен и също никакви проблеми.

Настоящият ми голф съм решил да не го продавам. Дори и да се наложи да си купя по-"представителен" автомобил, пак ще си го карам през уикендите :wink:

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 27 апр 2007 15:01

Нима тази двойка от снимката не ти изглежда представителна???

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 27 апр 2007 15:04

musura написа:
Настоящият ми голф съм решил да не го продавам. Дори и да се наложи да си купя по-"представителен" автомобил, пак ще си го карам през уикендите :wink:

Хаха и аз така.2-ката ми си е вечно моя :)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 27 апр 2007 15:11

Уравновесен автомобил - няма по технически и дизайнерски/не само визия ,а цялостен замисъл/ рафиниран от Г2. : vw fen

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 27 апр 2007 15:29

Конструктор Lego,НО готин :!: :!: :!: Голф-лицето на марката защо?Много хора като видят емблемата и казват GOLF а не VolksWagen.А най често любимата марка е хулена от феновете на ********** :evil: :evil: :evil: защото ги е ЯД че са се набутали а не са си взели практичен надежден и евтин за поддръжка автомобил като VW GOLF : vw fen : vw fen : vw fen : само VW : само VW : само VW
mod edit: vasstop

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 27 апр 2007 16:15

Не са допустими и обиди към притежателите на други марки автомобили и други автоклубове
Да бъдем великодушни и съпричастни към страданията на притежателите на други марки автомобили :wink:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Пет 27 апр 2007 17:15

веселин написа:Не са допустими и обиди към притежателите на други марки автомобили и други автоклубове
Да бъдем великодушни и съпричастни към страданията на притежателите на други марки автомобили :wink:

Точно и аз тфа имах предвид,че лошия имидж на колата като селска мечта най-бързата кола лошият селянин се носят навсякъде по малката ни страна лично аз незнам защо обиждат така марката като са видяли например някои простак където се извява с такава кола,и после какво???
УУУ Голфаджия рейсър селски бек и.т.н и след това какво всеки който кара Голф е селянин според тях :evil:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 27 апр 2007 19:16

hristian37 написа:мене най много ме кефи, качеството на изработката - за всичко е помислено, без излишни простотии. До сега на мойта Г2 19годишна болт не съм късал и като отвия някъде, дори клеясал отгоре резбата му е като нова и мазана с нещо :shock :shock , Просто германците са си направили типично качество със което са превърнали 2та в легенда :D

Щото не си попадал на мексиканска сглоба да видиш кенеф и чудо! Един приятел имаше такава и най-накрая я остави за желязо беше му писнало от нея. По-калпава кола нямаше!
Иначе Голф 1 и две са правени от немски каски! Тва е супер боен трактор. Като имах такава минавах през терени, за които сеатът сега може само да мечтае. Бяхме взели за 800 лв с двама приятели един голф 2 86 г. 1.6 атмосферен дизел и за една зима каране се опитвахме да му видим сметката. Палеше малко трудно, много кофти външен вид имаше (бял е бил, ама наистина е бил, някога отдавна), одран, силно неподдържан. Наливахме му всякаква нафта, имахме даже една от мазата на единия, едно време баба му имала нафтова печка и останала оттогава. И нея изгори проклетията! Мотора не умря, въпреки дивашките изпълнения и издевателства над него. Продадохме го на някакъв човек за почти същата сума. Проклетията преди няколко месеца я видях, още върви, само че вече е боядисан!

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Съб 28 апр 2007 12:30

Г2-Супер здрава кола а същевременно супер евтина подръжка има части навсякъде от това по голяма причина няма :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”