Само Мене Ли Ме Удря Ток....
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Само Мене Ли Ме Удря Ток....
Та въпроса ми е само мене ли като карам и след това слезна и пипна нещо метално ме удря ток? И много мой приятели и познати се оплакват от това... Някой може ли да обясни евентуалната причина защото така изведнъж не ми се вярва да е нещо нормално... 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- kopitko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мене ме перка яко тока..
Между другото може да стане искра .. Даваха по Дискавъри точно от статично електричество, една жена си беше сложила яко лак за коса и след като слезна от колата, докато зареждаше бензин, се образува искра ,и и пламна косата, а после и маркуча, от кадето наливаше бензин.
Затова не е толкова безопасно .

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Kozunak написа:Синтетично облекло бе колеги....Аз установих че като не съм с дадена дреха не ме лови.Зависи и от подметк на обувки и тн.А тия лентички за броните са за друго нещо.Те са за заземяване на евентуално електричество по купето (мълния и тн).А тук носителя на тока сме самите ние.
братле не е от това, как допреди една седмица грам не ме фащаше и изведнъж секи път като слезна от колата.... не се връзва ... не съм си сменял маратонките или гардероба.... нося си такива дрехи каквито си носех и преди седмица и не ме биеше тока

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”