Голф 2 се форсира сам в студено време
- Rila2007
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2 се форсира сам в студено време
Голф 2 1988г. бензин се форсира сам при студено време (под 15 градуса). Трябва да работи 15 минути на място докато се нормализират оборотите. В движение явно когато навлезе отново студен въздух отново започва да се форсира. През лятото този проблем го няма. Къде е причината според Вас колеги?
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
- drago_d
- Автомобил:
- Двигател:
:(
колега един мой приятел 1,8 ГТИ имаше същия проблем зимата.макар че температурите бяха по високи,сутрин като запали сама се форсира иии неравностойни обороти.накрая излезе счупено бутало и сегменти
и светща на 3 цилиндър не работеше
закарай я на майстор може да е от много неща успех
- drago_d
- Автомобил:
- Двигател:
:)
дано колегата се оправи и не е проблемнно 
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
аха крадени коли търгувашRila2007 написа:1.6, карбуратор, номера на двигателя беше изтрит, когато я купихме
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
noel написа:ако ти е прецатана клапата в началото на карборатора ще ти вкарва само студен въздох,а иначе има един термо елемент които осъществява моно инжекциона (демек покачването на оборотите) и често се поврежда струва около 70-90 лева
къде е началото и къде е края на карбуратора
-
skoti
-
eng.Kostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,
малко стара работа е тази тема, но да дам съвет за в бъдеще. Както беше споменато, вероятният извършител на проблема е термо ампулата. Аз също съм изпитвал проблеми с форсирането на двигателя, но те спряха от самосебеси, но когато се форсираше двигателя, след като се угаси изчака се 5-10 секунди и се запали се оправяше. Ако не след първия то след втория. Колегата ще го пратя при майстор Въката, тъй като в Бургас той е човекът към който трябва да се обърнете при проблем с карбуратора.
Поздрави
малко стара работа е тази тема, но да дам съвет за в бъдеще. Както беше споменато, вероятният извършител на проблема е термо ампулата. Аз също съм изпитвал проблеми с форсирането на двигателя, но те спряха от самосебеси, но когато се форсираше двигателя, след като се угаси изчака се 5-10 секунди и се запали се оправяше. Ако не след първия то след втория. Колегата ще го пратя при майстор Въката, тъй като в Бургас той е човекът към който трябва да се обърнете при проблем с карбуратора.
Поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”