Виене на задна и тракане от ск.Кутия?
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Виене на задна и тракане от ск.Кутия?
проблемът е следния:преди малко си направих няколко кръгчета и забелязах че когато колата си върви направо няма проблем....но когато правя завой трака усилено от лявата(шоферската)страна при това доста и мн силно.....когато давам на задна се чува едно леко виене но дразнещо.....от какво може да са тези проблеми и имат ли нещо общо???Мерси от сега
Последна промяна от ChernoGTI на Пон 30 апр 2007 19:39, променено общо 3 пъти.
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
точно все едно с чук ми блъскат тенекиите......значи каре е проблема....npocTaka написа:И според мен е каре.. и на мене ми се случи това зимата, в края вече направооо имах чувството че някой блъска с чук по колелото! лудница бешеГрешката ми беше, че не го смених още като чух за първи път че трака, а си виках то до пролетта ще ме издържи.. ноо.. непознах

- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
70 лв..LEADER_ написа:Дошло му е времето колега.Просто се е разбило.Моето доста време го карах без да го сменям и накрая вече започна да трака не само на завоите ами и като карам направо.Цялата работа ми излезе около 40 кинта ама защото си взех втора употреба (дано ме изкара по дълго време).Иначе ново е около 70 лева.

- nikolov_ms
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”