Помощ, откраднаха ми пасата
Съжалявам за случилото се. Искрено се надявам да се намерят автомобилите. Кофти е това което си мисля и което ще споделя сега, че ако не поискат откуп за пасата и не стане чудо полицаите да го намерят, тази кола няма да се появи. Кола с транзитни или чужди номера е много лесно да се регистрира след като се открадне.
Относно напускането на границата, понеже си влзязъл с кола а излизаш без, е хубаво да носиш документ от полицията с който да докажеш, че автомобила е откраднат.
Искрено се надявам всичко да се оправи. Успех.
Относно напускането на границата, понеже си влзязъл с кола а излизаш без, е хубаво да носиш документ от полицията с който да докажеш, че автомобила е откраднат.
Искрено се надявам всичко да се оправи. Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз също мислех да обявя някаква награда, ама като не знам как да го направя? ще кажа на следователя който ми пое случая пък да видим какво ще стане, съгласен съм че един нормален полицай би трябвало да знае всички банди из района си.. да не говорим че често знае и кога какво точно правят
благодарско за подкрепата!

kekata написа:ами да взема да обиколя моргите поне... казвайте откъде да започвам? не съм много наясно къде има такива места в София
Нама да постигнеш успех. Това, че е открадната в София, няма гаранция, че частите (ако е разглобена) ще са в София. Може да ги закарат в някоя затънтена морга в някое село което го няма на картата.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
luboveliki написа:или полицията може да я намери или самите крадци да ти се обадят лично на теб!!!тя като е открадната няма да се движи из града!!!!седи си в някое селце или е на части!!съжалявам колега!!!!!
Колегата е прав за съжаление,един приятел си намери случаино седалките в стара загора а другото кой знае къде е
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз се замислям над нещо друго - не били трябвало полицаите, официално, при условие че в Практикер толкова редовно изчезват коли, да пуснат съпбщение, в което да кажат че тези паркинги са практически неохраняеми, защото аз наистина не знаех че може на такова оживено място, с камери да се случи това... според мен, полицията в случая трябва да вземе отношение
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”