Опасение от кражба на джанти с гуми
- Andro_098
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Опасение от кражба на джанти с гуми
Колеги имам страшен проблем купих си 4 нови гуми с джанти и както съм си паркирал колата и си павкам цигарка на балкона и по едно време гледам минава едно поло като моето и набива резки спирачки отстрани на моята кола
седя към в мин и ми гледаше колата и даже я снима с телефона си !!! Записах му номера какво да правя сега да дебна вечерта с лопатата !!!! 
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Еми колега, какво да ти кажа, преди няколко дни видях едно Г2 с вежди от Г60 и понеже и аз си мечтая за такива, та се спрях, поогледах го, снимах го с телефона, та после и пазърлък със собственика правих за трампа
Не е задължително да са идиоти! Може да е фен на марката, който ти е харесал примерно решетката и си я снима за спомен
Не е задължително да са идиоти! Може да е фен на марката, който ти е харесал примерно решетката и си я снима за спомен
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Andro_098
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:Да ти услужа с въздушна пушка за следващите няколко нощи?
лошото е, че имам боен пистолет руски е "TT"
П.П
luboveliki. и аз така мисля !!!
Един приятел ми разправяше че имало някаква тактика за да не ти ги свалят като спреш плътно до бордюр и дадеш пълен ляв или десен, но непомни как точно
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Опасение от кражба на джанти с гуми
Andro_098 написа:седя към в мин и ми гледаше колата и даже я снима с телефона си !!! Записах му номера какво да правя сега да дебна вечерта с лопатата !!!!
Ама защо не го пита не иска ли автограф върху снимката
Всъщност по реакцията му може би щеше да подразбереш с каква цел снима...
...защото, както казва Мусура- може и да не е това, което си мислиш..В тази връзка- аз също съм спирала и съм снимала понякога нещо, което е грабвало вниманието ми...
дано да не ме издирват само, като заподозряна....

Andro_098 написа:musura написа:Слагай секретни болтове и по-чувствителна аларма и дебни, щом си на близо до колата ще ги изненадаш кофти, ако наистина са крадци
еми аз съм с по два секрета на гума и настроих шока на алармата на най силнои я оставих на паркинг докато отида да я снима застрахователя
еми тогава пей сърце
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”