Замъчи ме една дилема
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Замъчи ме една дилема
Дойде време май да сменям баба Двойка (87 г., 16 Д - хич не ми се продава!) и зяпайки по автосалоните се загледах в едно Поло 95 г., 1.6 75 к.с., всички екстри без кожа. Преди две седмици беше на 6300, сега станала 5800. Малко по-нататък, обаче, едно друго - 97 г., 1.9 SDI с хидравлик и централно за 5400 (сигурно ще слезе на 5000). Дайте едно рамо за посоката...
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Първата - 95 г. - беше по-запазена, с един тъмнозелен металик, с "рекаро" седалки, затъмнени стопове, белите мигачи отпред, летите джанти, изобщо - супер. От Швейцария!
Втората - 97 г. - бяла, гола като пушка, преживяла е някакво боядисване май, всички стъкла от 96-та, само шофьорското 98-а год. Обаче -SDI!! Мотора работеше равномерно, беше подробно измит, дюзите и няколко болта по помпата - ръждясали. Ремъка - нацепен като стара пластмаса!
Втората - 97 г. - бяла, гола като пушка, преживяла е някакво боядисване май, всички стъкла от 96-та, само шофьорското 98-а год. Обаче -SDI!! Мотора работеше равномерно, беше подробно измит, дюзите и няколко болта по помпата - ръждясали. Ремъка - нацепен като стара пластмаса!
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Взимай тази от 95,доводите са:
1.Казват че колите в Швейцария са най-гледаните !
2.Бензин-по-евтин ремонт (дано не ти се налага) мотора също горе долу икономичен.
3.Екстрите- в днешно време вече не са лукс,просто си трябват,особено климатика -пускаш си го и не дишаш прахта и дима от старите икаруси
4.Щом каза че дизела е имал пребоядисване,а мотора мърка,всеизвестно е че слагат навсякъде добавки разни и какво ли още не за да работи добре,докато някой не се излъже.(За мен тази кола и има нещо)
Това е мойте НЕпрофесионално мнение... аз лично бих взел бензинката от 95
1.Казват че колите в Швейцария са най-гледаните !
2.Бензин-по-евтин ремонт (дано не ти се налага) мотора също горе долу икономичен.
3.Екстрите- в днешно време вече не са лукс,просто си трябват,особено климатика -пускаш си го и не дишаш прахта и дима от старите икаруси
4.Щом каза че дизела е имал пребоядисване,а мотора мърка,всеизвестно е че слагат навсякъде добавки разни и какво ли още не за да работи добре,докато някой не се излъже.(За мен тази кола и има нещо)
Това е мойте НЕпрофесионално мнение... аз лично бих взел бензинката от 95

Върни се в “ОФФ-Топик - други”