Амортисьори - COPAF ili SUPRA
cofap не са лоши ама не са и хубави! преди време смених 4-те и колата стана супер стабилна и много хубаво возеше направо бях възхитен - но това за 3 месеца или около 3-4000 km, след което почна типичната "голфовска" возия и клатене, занасяне, ала-бала но карам ги вече 30+ хил. км и общо взето съм доволен. ако разликата с по-хубави е до 30% не се скъпи.
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
veritas написа:Друже има неква врътка на тия амортисьори клиентската цена им е 131.94 лв,колкото и да е отстъпката няма вариант да ги вземеш на толкова.Прощавай ама има нещо гнилоVeilSide написа:Преди два дни си взех предни газови Bilstein за GTI-ката. Излезнаха ми по 56 лв. с отстъпката
Няма нищо гнило. Сега си гледам фактурата - 2 х 51.915
Вносител - Манимпекс

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Друже можеш ли да ми дадеш номера на амортисьора да видя за какво иде реч???VeilSide написа:veritas написа:Друже има неква врътка на тия амортисьори клиентската цена им е 131.94 лв,колкото и да е отстъпката няма вариант да ги вземеш на толкова.Прощавай ама има нещо гнилоVeilSide написа:Преди два дни си взех предни газови Bilstein за GTI-ката. Излезнаха ми по 56 лв. с отстъпката
Няма нищо гнило. Сега си гледам фактурата - 2 х 51.915
Вносител - Манимпекс
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
access написа:Искам да попитам с маслените Billstein стабилна ли е колата или лодка? В момента съм с газови отзад и не ми останаха бъбреци, та реших да попитам за маслени, които обаче да са добри, в смисъл на стабилност на колата.
Зависи какво имаш предвид с това"лодка",ако са нови маслените си возят доста по-комфортно и колата си е стабилна.Просто не са много подходящи за твърди пружини доколкото знам

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- evlogi
- Автомобил:
- Двигател:
колеги, закачам се към тази тема, за да попитам нещо (Г3 1994): един "специалист" ми каза, че през 1994 г незнам кой си месец от VW са сменили нещо си по окачването и сега когато купувам предни амортисьори трябва да си отварян очите за това - едни аморти. стават за Г3 произведени преди този несец, а други за след това. Има ли такова нещо и къде мога да прочета повече по този въпрос?
thank yuoooooo
thank yuoooooo

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
vit_autosofia написа:Колеги а кажете как ги правят тези магии.Билщейн амортесьор преден излиза от германия на 76EUR.а сметайте и ми кажете дали е истински.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Колко са истински за тази цена те си знаят

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”