потегли след като паркирах..
Прав си колега -може едното да няма нищо общо с другото.Днес го сменят съед.НО ползвах търсачката и колата отговаря на всички тестове за заминал съединител.Просто ми е любопитно дали ще се отрази това на моите проблеми с паркирането.Иначе този форум е златен -като ми кажат майсторите нещо-веднага търсачка и сверяване на казанато от тях....
АМИ колега симптомите бяха следните-не можех да изкача лекоо препятствие без да превърта предните гуми,даже с много газ.На 4 си потегля съвсем нормално(този тест го знам от форума),педала беше толкова твърд ,че жената не можеше да потегля.
Лошото е,че не разбирам от коли и не съм карал нищо освен голф 3.При смяната на феродовия диск стария беше гладък и черен -според майстора прегорял.НО имаше феродо по него.Не стига това ами в скоростната кутия доляха 1 л масло.След смяната все едно карам друга кола.
А за паркирането на наклон вече проблема не е толкова тежък.Само отбелязвам факта.Разбирачите ще кажат дали има нещо общо.Май ще строша една кола докато се науча на някои неща.
Лошото е,че не разбирам от коли и не съм карал нищо освен голф 3.При смяната на феродовия диск стария беше гладък и черен -според майстора прегорял.НО имаше феродо по него.Не стига това ами в скоростната кутия доляха 1 л масло.След смяната все едно карам друга кола.
А за паркирането на наклон вече проблема не е толкова тежък.Само отбелязвам факта.Разбирачите ще кажат дали има нещо общо.Май ще строша една кола докато се науча на някои неща.
Вдигам темата пак защото направих експеримент.Пред гаража имам естакада със зверски наклон.Моята кола изпусна.След това пробвах с на един приятел дизеловия голф-същата работа.Така че всичко си идва до наклона.А този е толкова екстремен ,че незнам дали и нова кола ще издържи.Така че си карайте спокойно.Притеснения може да има ако изпуска по относително малък наклон.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”