Днес реших да проверя какво има пак в Диана, от всичко си харесах Унироял,... и буф, обух голфчо...
На усещане са супер,... колата стана безшумна, и много здраво сграбчват асфалта..
Даже днес качвах малко планинско с завои яки,... е не мръднаха грам,.. а ги дават много добри и за дъжд...ама още не знам ка кса там... кефа се, готини са .
Впечатление от гуми...Uniroyal R680
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля,че тази тема е за тази тема. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Размер 185/60/14 , Uniroyal rally680 , в www.avtogumi.com можеш да видиш шарката, с посока са, .
Последно впечатление от вчера, ходих на рила,.Не мръдна грам, тиха е , и обира малките нераности дори...приатно изненадан съм.
На места кадето тръгвам с леко превъртане,наклонена улица туи, не мръдват грам. Аз таквоз чудо не съм карал, за мен са супер, Като караш на волана оказва съпротивление ама туи усещане може да е субективно, сапоставено с зимните , а и те бяха 175,
А и приятно останах изненадан от доброто обслужване в Диана,.. сменените гуми ми ги сложиха в пликове да не мацам голфчо.
Цената е 99.20 за гума с ДДС ,
Последно впечатление от вчера, ходих на рила,.Не мръдна грам, тиха е , и обира малките нераности дори...приатно изненадан съм.
На места кадето тръгвам с леко превъртане,наклонена улица туи, не мръдват грам. Аз таквоз чудо не съм карал, за мен са супер, Като караш на волана оказва съпротивление ама туи усещане може да е субективно, сапоставено с зимните , а и те бяха 175,
А и приятно останах изненадан от доброто обслужване в Диана,.. сменените гуми ми ги сложиха в пликове да не мацам голфчо.
Цената е 99.20 за гума с ДДС ,
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”