to tdi to e qsno ama edna ibiza ima tdiemmko написа:На хората от Русе и е ясно ,за кое ТДИ говоря ,за кои АБФ и т.н.т.
Голф 4 ГТИ vs Голф 4 ГТИ
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: а
- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
а
Вапрос ,колега krisrs ти ,как си с катализатор-а има6 или нема6
?
- emmko
- Контакти:
Re: а
ANDREYO написа:to tdi to e qsno ama edna ibiza ima tdiemmko написа:На хората от Русе и е ясно ,за кое ТДИ говоря ,за кои АБФ и т.н.т.![]()
![]()
Е нея не я знам ,нали знае6 ,4е бях на ба4кане и несъм много в 4ас
Знам ,4е Пунтака с 4ип варви пове4е от ТДИ-то на Дан4о пък аз кат се мерих с АБФ-а с тоя пунтак оня му изко4иха понгалите ,та вика къв е тоя голф
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вариант да не ви вървят колите както би следвало?
Аз не съм фен на драг състезанията изобщо, обичам завоичета, но моята кола на майтап съм я мерил с чипосано A4 1.8Tq и го очесах, A4 2.6q - и него, TT 1.8Tq (180hp) и него окъпах, A3 1.8T и него, набих и един Golf 1.8T като моя .. а моя си е сток, че и чукна 190 000км. Вярно, че си го пазя и поддържам ама ..
На Божура съм я пускал веднъж, докато нямаше никой и даде 16.01
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Gunev написа:Sir T,
аз се чудя тук как тоз пич ме сцепи и то на 4-та...ма ти вече си загадка..
То нали знаеш - възможностите на 1.8Т са неограничени - те само с по един чип и едно по-голямо турбо ги правят по 500 коне и повече
ега сериозно - онзи сигурно наистина е правил нещо по-сериозно от чип и турбо, както и СърТ, обаче не казвт какво е
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Gunev написа:Sir T,
аз се чудя тук как тоз пич ме сцепи и то на 4-та...ма ти вече си загадка..
То нали знаеш - възможностите на 1.8Т са неограничени - те само с по един чип и едно по-голямо турбо ги правят по 500 коне и повече![]()
![]()
![]()
![]()
ега сериозно - онзи сигурно наистина е правил нещо по-сериозно от чип и турбо, както и СърТ, обаче не казвт какво е
да бе .. 2000 к.с. Аз не разбирам нищо от коли, слушам специалистите като си говорят и дават акъл, ма поне те казват, че със сток карантиите и сток скоростната кутия държи до 300 и малко отгоре. Следват проблеми. Та за 500 .. мисля, че няма да мине само с турбо и чип. Па и 300 к.с. сили предно било пълна глупост, 250 му били предела за оригинално окачване и гуменки.
пс. иначе моята кола си е сток, не съм фен на тунинга много .. обичам оригиналните неща аз .. и така си слиза и се качва по Витиня с 200
Последна промяна от Sir T на Вто 01 май 2007 23:57, променено общо 1 път.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sir T написа:вариант да не ви вървят колите както би следвало?Аз не съм фен на драг състезанията изобщо, обичам завоичета, но моята кола на майтап съм я мерил с чипосано A4 1.8Tq и го очесах, A4 2.6q - и него, TT 1.8Tq (180hp) и него окъпах, A3 1.8T и него, набих и един Golf 1.8T като моя .. а моя си е сток, че и чукна 190 000км. Вярно, че си го пазя и поддържам ама ..
На Божура съм я пускал веднъж, докато нямаше никой и даде 16.01
Сир Т,кога ше ги замерим с една бавна Калибра-атмосферна!
- emmko
- Контакти:
Sir T написа:не обичам да си тормозя колата .. ако се засечем по магистралите .. може, карам бързичко, но иначе едва ли ..
А с мойта ,кога 6те ги замерим ,4е ми интересно просто от любопитство
,аз сам сток дори катализатор си имам (което веднага се разбира ,по миризмата)о6те ни6ти4ко не съм бутал само нови све6ти ,консумативи,гуми разбира се и рециклиране на турбото! Та двете коли са ,като 2 капки вода (виждал съм твойта,а знам и мойта ,какво представлява
ПС Просто искам едно сравнение!
Нека допалня имал съм ГТИ II-ka ГТИ III-ka,но тази най-ме забавлява от вси4ките , о6те 50-тина к.с. оба4е не са и изли6ни