Golf 3 GL може ли да се преобърне ?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 01 май 2007 23:42

luboveliki написа:с опела влизам с 90км/ч а с голфа просто не става едвам 60км/ч

Не ти е в час голфчето. Имал съм взимане-даване с различни автомобили, и такава ОГРОМНА разлика просто е невъзможна :idea: Закарай си колата да ти прегледат окачването, да не се претрепеш някъде :idea:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Вто 01 май 2007 23:49

абе то си взима завоя,няма да се обърне ,ама не ме кефи чувството в колата!!!!какво окачване колега ,та нали написах че на опела беше зле!!!не е до окачване,според мен е до конструктивнен замисъл на цялата кола!!!център на тежеста и тем подобни.....!!!!!!!!абе тая тема ще стане поредния фарс и спор......мани каде се фанах да пиша в нея :D :D :D не спорете колеги!!аз написах мойте "лични" наблюдения и не ангажирам никой с тях(ама никой)!! :D :D :D :D

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 02 май 2007 10:36

Ами всяко правило си има изключения! Ако успее да захапе гумата някъде по-добре може и да вдигнеш колелата! Все пак смятам, че вероятността за обръщане е малка. Жена ми успя да ми изправи косата, като ме въртя в завой с Тойота Ярис- както се сещате очаквах да се обърнем, ама :shock ....... А в Ярис-а човек има усещане че седи прав, та щом там се разминах смятам че и с голф няма да се обърнеш. Хубаво е да познаваш колата си и да и знаеш границата- така ще я караш по-спокойно! Закарай я на някой паркинг с по-хлъзгав Хасвалт и тествай!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”