Наказание за 38 км/ч над ограничението?
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Наказание за 38 км/ч над ограничението?
Тази сутрин ми писаха акт. На еднопосочно, с 2 ленти и прекрасен асфалт - знам ги, че дебнат там, но наистина бързах...
Въобще не съм се разправял с тях - наистина бързах и бях в нарушение. Интересува ме актуалното наказание /в БГ лв.
/ за привишена с 38 км/ч скорост? Вземат ли точки?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
пресен случай...... 29.04.07 вечерта към 22.45 по цариграско от плиска посока горубляне......в няй-лявата лента се движа със 170 км/ч, преди моста на горубляне пускам по инерция...... по едно време излита един чичко и ми размахва палка.....реших да спра, защото не знаех дали на враня няма да ги има пак.....спирам и тоя ми казва да заповядам да си видя причината за спирането....ама аз си я знам
отивам към радара, а той горкия как пищи....мигат с червени цифри 137 км/ч ...... и уж почват да пишат акт.....аз съм със включени фарове за мъгла, с лепенка тип сенник на предното стъкло, със сини светлини на задния номер, без стикер GAZ ......
та, по-едно време на катаджийката / в патрулката беше жена / се отказва да пише и вика айде бегай.... аз викам поне да почерпа и им фърлих 5 кинта......
та толко е глобата при движение с 137 + км/ч при ограничение 80 км/ч
отивам към радара, а той горкия как пищи....мигат с червени цифри 137 км/ч ...... и уж почват да пишат акт.....аз съм със включени фарове за мъгла, с лепенка тип сенник на предното стъкло, със сини светлини на задния номер, без стикер GAZ ......
та, по-едно време на катаджийката / в патрулката беше жена / се отказва да пише и вика айде бегай.... аз викам поне да почерпа и им фърлих 5 кинта......
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:40, променено общо 1 път.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Ludia написа:пресен случай...... 29.04.07 вечерта към 22.45 по цариграско от плиска посока горубляне......в няй-лявата лента се движа със 170 км/ч, преди моста на горубляне пускам по инерция...... по едно време излита един чичко и ми размахва палка.....реших да спра, защото не знаех дали на враня няма да ги има пак.....спирам и тоя ми казва да заповядам да си видя причината за спирането....ама аз си я знам![]()
та, по-едно време на катаджийката / в патрулката беше жена / се отказва да пише и вика айде бегай.... аз викам поне да почерпа и им фърлих 5 кинта......![]()
![]()
Ами като гледам е трябвало да ти разстрелят акта за раждане!
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:пресен случай...... 29.04.07 вечерта към 22.45 по цариграско от плиска посока горубляне......в няй-лявата лента се движа със 170 км/ч, преди моста на горубляне пускам по инерция...... по едно време излита един чичко и ми размахва палка.....реших да спра, защото не знаех дали на враня няма да ги има пак.....спирам и тоя ми казва да заповядам да си видя причината за спирането....ама аз си я знам![]()
та, по-едно време на катаджийката / в патрулката беше жена / се отказва да пише и вика айде бегай.... аз викам поне да почерпа и им фърлих 5 кинта......![]()
![]()
ШШшШШш ти от къде ги изкопа тея 170 бе? Бахти голфа
До морето за 2 часа ли отиваш, Сорри ама кви са тея скорости в града аз не ти вярвам! Цариградско стига ли ти за да развиеш 170
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”