Май няма много време за организиране на спането за цялата група.
Аз вече си запазих две стаи в Хисар ,за 9-ти.
Трети национален събор на VWclub BG - 9 и 10 Юни 2007
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги говорих с хотел Сарай , който е на 4 км от самото Калояново.Ако някой иска може да погледне в гугъла - хотели Калояново.
Жената беше много любезна , попитах за евентуална отстъпка от тяхна страна за група и обясних че ще има събор - та казаха че няма проблем - правят отстъпка за групи, но не знам каква за сега.
За съжаление хотела е с малък капацитет - 60 човека , аз засега съм си резервирал там
Двойната стая е 60 лв за нощувка.
Жената беше много любезна , попитах за евентуална отстъпка от тяхна страна за група и обясних че ще има събор - та казаха че няма проблем - правят отстъпка за групи, но не знам каква за сега.
За съжаление хотела е с малък капацитет - 60 човека , аз засега съм си резервирал там

-
- Автомобил:
- Двигател:
Iavor написа:Май няма много време за организиране на спането за цялата група.
Аз вече си запазих две стаи в Хисар ,за 9-ти.
Колеги говорих с хотел Сарай , който е на 4 км от самото Калояново.Ако някой иска може да погледне в гугъла - хотели Калояново.
За съжаление хотела е с малък капацитет - 60 човека , аз засега съм си резервирал там Smile
Ми щом сте решили няма проблеми ама идеята беше да сме заедно всички на едно или най много на две места и вечерта да сме на една софра но щом някой вече са решили да си запазят място няма проблеми. То целта на това записване беше да се види бройката и да се знае за колко души евентуално да се говори за хотели за пистата и т.н и оттук нататък ще се прави организацията за спане и за вечери и програмата за пистата. За хотел сарай добре на 4-5 км от пистата ама на колко е от Хисаря защото идеята е да се нощува в Хисаря и незнам колко ще е удобно от сарай до Хисаря да се прибира посреднощите.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами ОК - съгласен съм.
Значи грешката е моя - не съм се изразил правилно- чаках отзиви и не съм плащал нищо така че може да си отменя резервацията.
Нека тогава според мен да се организираме да видим кой хотели могат да поемат бройката хора.
И си мисля че това тр да стане в НАЙ-близко бъдеще, за да има места
За софрата е ясно че ТРЯБВА да сме на една такава
Значи грешката е моя - не съм се изразил правилно- чаках отзиви и не съм плащал нищо така че може да си отменя резервацията.
Нека тогава според мен да се организираме да видим кой хотели могат да поемат бройката хора.
И си мисля че това тр да стане в НАЙ-близко бъдеще, за да има места

За софрата е ясно че ТРЯБВА да сме на една такава

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Точно натам ме насочиха местнитеIavor написа:В Хисар има хотел,ма му забравих името,нов е,от миналата година.Беше 31,60 пъле н пансион.Един син,над гарата.

До него, ама просто от другата страна на улицата има още един хотел, "Гергана".
Смятам, че двата ще ни съберат, но трябва да видим и ресторантите какви са.
За това ни трябват бройки, за да говорим навреме, преди да ни изпреварят.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:Точно натам ме насочиха местнитеIavor написа:В Хисар има хотел,ма му забравих името,нов е,от миналата година.Беше 31,60 пъле н пансион.Един син,над гарата.
До него, ама просто от другата страна на улицата има още един хотел, "Гергана".
Смятам, че двата ще ни съберат, но трябва да видим и ресторантите какви са.
За това ни трябват бройки, за да говорим навреме, преди да ни изпреварят.
Добре все ми се струва че повече от 150 човека няма да се събереме - може и да греша ... смисъл - може ли да се провери каква възможност имат тези два хотела , ако може някой да мине да види ресторантие - ако искате аз мога да се обадя в хотелите ако намеря координати в нета за тях и да говоря за цени, отстъпки и т.н.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
хотел Аугуста
Двойна стая: 34 до 39 лв
Етажи: 8 общо легла: 572
В близост: • автобусна спирка • балнео център • ж.п. гара • магазини • обществен плаж • поща • такси стоянка
+35970018080
някой да провери този хотел защото аз съм на бач и ми е забранено да званя
пише че е евтин но незнам още ли са такива цените 
В близост: • автобусна спирка • балнео център • ж.п. гара • магазини • обществен плаж • поща • такси стоянка
+35970018080
някой да провери този хотел защото аз съм на бач и ми е забранено да званя

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
hooligans написа:хотел Аугуста
+35970018080
някой да провери този хотел защото аз съм на бач и ми е забранено да званяпише че е евтин но незнам още ли са такива цените
Това не е цена на стая,а на легло.Мисля ,че неремонтираните стаи са 62лв,а обновените-84.
Иначе хотела е хубав,ползваш и басейна безплатно.
Обслужването в ресторанта е гола вода.Но май само там,и в "Хисар",естествено,можем да се съберем.Но в "Хисар" пък е доста по-дебело.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:хотел Аугуста
+35970018080
някой да провери този хотел защото аз съм на бач и ми е забранено да званяпише че е евтин но незнам още ли са такива цените
Значи въпреки че бях погледнал цените преди това сега се обадих по телефона - първо това не е самия хотел, а е агенция - дотук добре.
Цените са : 69 НЕреновирана стая и 92 лева реновирана стая в Аугуста.
Въпреки това чакам да ми се обадят да ми кажат дали има възможност за 120 или за 60 човека поне.
Като най-близкия е Хисар - цена 118 нощувка по спомен....
Такааааа забравете за тия два хотела Аугуста и Хисар и двата общо не могат да ни съберат всичките минимум 120 човека, като за Аугуста сега има макс 40 НЕ реновирани стаи и макс 10 в Хисар....
Чакам евентуално да ми изпратят на мейла вариант за два хотела един до друг близко за всички хора и ще споделя ...
Дерзайте.
Последна промяна от Милослав на Сря 02 май 2007 13:38, променено общо 2 пъти.