САМА СЕ ОТКЛЮЧВА! ПОМОЩ!
САМА СЕ ОТКЛЮЧВА! ПОМОЩ!
Здравейте! Наскоро си взех В5 - 1998г., но имам един проблем - от 10 дни насам, докато шофирам вратите се отключват и заключват сами, а прозорците се свалят. Вчера се опитвах половин час да я заключа, когато я оставях пред нас, а тя се отключваше, не мога да я оставя без надзор, а моя майстор е свободен чак в неделя. Моля ви помогнете ми, ако можете!!!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Здравей, Мими и
Да, или конфорт модула ти прави магарии, или по вероятно кабелчетата между шоф. врата и купето. Някъде прекъсната жичка, протрита изолация... такива неща.
Заповядай утре на паркинга до Спортния диспансер (до Гребната) от 18.30 Ще поогледаме и ако е до изолация -> лесно!
Пък ще се запознаеш с Пловдив тийм!
И ние с теб!
Ето:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=

Да, или конфорт модула ти прави магарии, или по вероятно кабелчетата между шоф. врата и купето. Някъде прекъсната жичка, протрита изолация... такива неща.
Заповядай утре на паркинга до Спортния диспансер (до Гребната) от 18.30 Ще поогледаме и ако е до изолация -> лесно!
Пък ще се запознаеш с Пловдив тийм!

И ние с теб!

Ето:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
MIMITO написа:А да ми препоръчате някой майстор?
Амииии... мога да препоръчам майстор, ама е чак по софийско!

А иначе ако наистина е от конфорт-модула, то за оправията му трябва специализиран софтуер. Примерно VAG COM.
Такъв софтуер имат в БОШ-центъра до надлеза на Сточна гара (новия мост), но едва ли мога да кажа, че ги препоръчвам... По-скоро мнението ми че съм силно резервиран относно тяхната компетентност.
Другото място, естествено е ХААС, но там едно "Добро утро" струва 50 кинта! А наистина може да се окаже елементарно скъсано проводниче... Преди около 6-7 месеца лекувах едно Пежо 206 от тази болест!