Търся фланец за скоростна кутия
- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Търся фланец за скоростна кутия
Търся фланец за скоростна кутия на въздухар транспортер на която да куплирам дизелов или бензинов Фолксвагенов мотор. Ако някой има нещо да пише или да се обади на 0888441308. Благодаря предварително на отзовалите се.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
ако модела ти е Т3 се сменя само камбаната на скоростната кутия търсиш от дизелов бус, купиваш и лапите за тампоните и слагаш и дизеловата от бус пишка на маслената помпа и дизелов картер пак от бус, понеже мотора седи повече легнал от на колата ... и си пей сърце
иначе цената не е висока ... ако всичко е ок по фланеца ...
има една поговорка, като тръгнеш да правиш нещо и почнеш да питаш за цена, значи неможеш да си го позволиш!
персо ти ще кажеш че не стават, у нас тези коли страдат от претоварване, защото искаме ако може да ги натоварим двойно, от калпави майстори и от менте части ...това е
иначе цената не е висока ... ако всичко е ок по фланеца ...
има една поговорка, като тръгнеш да правиш нещо и почнеш да питаш за цена, значи неможеш да си го позволиш!
персо ти ще кажеш че не стават, у нас тези коли страдат от претоварване, защото искаме ако може да ги натоварим двойно, от калпави майстори и от менте части ...това е
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Абе хич не се занимавай да слагаш само легена и да оставиш старата кутия,аз свалих моя воден боксер от буса ми Т3 Каравел и сложих от голф 3 1.9 ТД ААЗ мотор,с бензиновата скоростна кутия не става.Сега си търся от бус 1.6 ТД 5-на скоростна кутия за да върви както трябва.
Иначе буса ако се пази и не се претоварва и прегрява е железен.Аз в моя колко пари налях...не е истина но още малко остана.Скоро ще го боядисаме и приключвам с одисеята..за сега
Ако имаш някакви въпроси по преправянето,питай ще помагам с каквото мога.
Имам за продаване един воден боксер 1.9 DG мотор и 5-на бензинова кутия за бус.Ако нещо ти върши работа свиркай.
Иначе буса ако се пази и не се претоварва и прегрява е железен.Аз в моя колко пари налях...не е истина но още малко остана.Скоро ще го боядисаме и приключвам с одисеята..за сега

Имам за продаване един воден боксер 1.9 DG мотор и 5-на бензинова кутия за бус.Ако нещо ти върши работа свиркай.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”