Колеги проблем с тди-то!
Колеги проблем с тди-то!
на магистралата,забива на 120км.пускам газта и натискам пак педала и се оправя за малко, после пак.И много ми притриса на ниски обороти в движение на всички предавки! Незнам какво да правя.Ще съм благодарен ако някои даде полезен съвет! Благодаря предварително
:(
ходих ,гледаха го,,изпускаше от 1 маркуч,оправихме го, и пак,не е истина,вече незнам,само на ниски обороти тресе,нетърпимо и тва забиване...........
- sarafa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тди
Приятел ще требва бая да ме почерпиш на мой приятел с ауди А3 същия проблем в града няма никакъв проблем на магистралата до 120 и край се едно нямаш педал на газта
гледам че си от софия отиваш в супер дизел на околовръсното при драгалевци и ще ти кажат каквото и аз но струва 225лв и от юнитреид с поръчка беше
имаш едни пласмасови трабички които отиват до едно малко пласмасово разпределителче което се било запушило от саждите и не можело да командва компа от там и турбото
кво да ти кажа ТДИ
е те това малкото пласмасовото е ако искаш да си по сигорен и да спестиш 30лв. преглед в супер дизел намери някой със същата (печка
) и ги подменете за проба но просто по симптомите е това което ти казвам верваи му на човека 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Re: тди
sarafa написа:Приятел ще требва бая да ме почерпиш на мой приятел с ауди А3 същия проблем в града няма никакъв проблем на магистралата до 120 и край се едно нямаш педал на газтагледам че си от софия отиваш в супер дизел на околовръсното при драгалевци и ще ти кажат каквото и аз но струва 225лв и от юнитреид с поръчка беше
имаш едни пласмасови трабички които отиват до едно малко пласмасово разпределителче което се било запушило от саждите и не можело да командва компа от там и турбото
кво да ти кажа ТДИ
е те това малкото пласмасовото е ако искаш да си по сигорен и да спестиш 30лв. преглед в супер дизел намери някой със същата (печка
) и ги подменете за проба но просто по симптомите е това което ти казвам верваи му на човека
Ко знайш ква глупост написа и в ква набутвация вкарваш човека

Върни се в “Дизелови агрегати”