катаджии пред КАТ 102 км/ч
- kopitko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
катаджии пред КАТ 102 км/ч
Връщам се вчера от Левски Г и се спускам по Драган Цанков посока Дървеница.Бях понатиснал малко количката тичайки един катаждия ми размаха палката.... Вика ела ела да видиш радара ... 102 ..16 точки.... но явно бяха супер печени видяха ме че и аз съм печен и ме пуснаха без акт.. чак ми стана неудобно че не почерпих!!! поне на мене ми се случва за 1ви път такова нещо
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: катаджии пред КАТ 102 км/ч
kopitko написа:..явно бяха супер печени видяха ме че и аз съм печен и ме пуснаха без акт.. чак ми стана неудобно че не почерпих!!! поне на мене ми се случва за 1ви път такова нещо
Със 102 пред КАТ доста печен трябва да си бил, щом ти се е разминало..

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Разбрани бяха много.
Тази нощ в 1.38 ч. и мен ме спряха с 89 км/ч и също ме пуснаха. Скараха ми се де.
Там пък никога не съм ги видял да седят, а нощно време по Драган Цанков обичам да понастъпя малко. Имаше много паркирали камиони в дясната лента и намалих. Иначе минавам и с по-висока скорост точно там.
А пък по-рано през деня ме хванаха да говоря по телефона и пак ми се размина. Има и готини катаджии
Аз вече се убедих.
Или може би защото вече имам стикер?
Вече карам по-внимателно.
Тази нощ в 1.38 ч. и мен ме спряха с 89 км/ч и също ме пуснаха. Скараха ми се де.
Там пък никога не съм ги видял да седят, а нощно време по Драган Цанков обичам да понастъпя малко. Имаше много паркирали камиони в дясната лента и намалих. Иначе минавам и с по-висока скорост точно там.
А пък по-рано през деня ме хванаха да говоря по телефона и пак ми се размина. Има и готини катаджии

Или може би защото вече имам стикер?

- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има свестни, така е. Онзи ден ме спряха в Стара Загора при явно нарушение от моя страна( не спрян на СТОП
) хората само ме предупредиха да внимавам за напред, не ми отивали на 10години стаж такива изпълнения и ми пожелаха приятен път.
То това добре, но дано след такава проява от тяхна страна всеки да си взема бележка. И при следващата информация за тежка катастрофа да не сочим тях за виновни, че ни си гледали работата....по-виновни от нас самите няма!

То това добре, но дано след такава проява от тяхна страна всеки да си взема бележка. И при следващата информация за тежка катастрофа да не сочим тях за виновни, че ни си гледали работата....по-виновни от нас самите няма!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
мен точно там са ме спирали 3 пъти.Точно като видиш светофара и хоп до ламарините чичковците дебнат съвсем открито.Добре че си ги знам и минавам само с проверка на документитеVlad777 написа:Разбрани бяха много.
А пък по-рано през деня ме хванаха да говоря по телефона и пак ми се размина. Има и готини катаджииАз вече се убедих.
Или може би защото вече имам стикер?![]()
Вече карам по-внимателно.

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Верно бе, странно...онзи ден на Зоологическата в Сф таман се напъхах надясно в забраненото ( че много коли ) и хоп един .......сочи ми знака и ми прави знак с ръка " измитай се " и макар, че съм филибар, ми се размина....
Браво ....човека все пак си свърши работата и не се формализира за глупости... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”