Ливърпул.. отново на върха !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 02 май 2007 0:21

Браво Рафа, Браво Ливърпул!!! Прекрасни дузпи. Финала ще е тъп ако пак се паднат с английски отбор ма квото стане...

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Сря 02 май 2007 1:26

брао брао на Ливърпул, изгубих пари заради тях :( добре че поне не са много

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 02 май 2007 7:49

браво!

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Сря 02 май 2007 8:00

Най-големите сме!!! Шестата купа е близо!
Бе тоя Рафа е нечовек! :D

Потребителски аватар
The_King
Автомобил:
Двигател:

1

Мнениеот The_King » Сря 02 май 2007 8:31

Няма как М.Юнайтед да продължи,може на някои да им е тъжно,нооо Милан е шампион тази година.А пък Ливерпул нямат годишнина ,така че няма за какво да им подаряват титлата този път. :whip

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 02 май 2007 10:09

Гол, отменен гол, греда и още положения срещу непрестанно изсипване на топката към Дрогба... формата е временна, класата е вечна.

Публиката на Ливърпул за пореден път доказа, че е най- великата в света и приветства своя крал - Рафа Бенитез!

Вчера след мача бях толкова вдъхновен, че не можех да заспя и си пуснах ЦД-то от финала с Милан през 2005-а, един вид подготовка за този финал, дано на 23 май 6-та купа окичи витрината на музея в Ливърпул!

WALK ON WALK ON WITH HOPE IN YOUR HEART
AND YOU'LL NEVER WALK ALONE

YOU'LL NEVER WALK ALONE

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 02 май 2007 10:15

kotse_botse написа:
WALK ON WALK ON WITH HOPE IN YOUR HEART
AND YOU'LL NEVER WALK ALONE

YOU'LL NEVER WALK ALONE
за това ли те беше хванала липсата?

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Сря 02 май 2007 10:22

Браво Браво страхотен мач !!!!!!! :D :D :D :D
Дано днеска Манчестер се класират , на 23 май съм в Атина - това не може да се изпусне !!!

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 02 май 2007 10:24

makaveli написа:Дано днеска Манчестер се класират , на 23 май съм в Атина - това не може да се изпусне !!!

Ще съм доста раздвоен за кого да викам :-) Но все пак мисля, че Ливерпул ще се преборят за моето сърце :lol: :lol:

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Сря 02 май 2007 12:12

scuba написа:
makaveli написа:Дано днеска Манчестер се класират , на 23 май съм в Атина - това не може да се изпусне !!!

Ще съм доста раздвоен за кого да викам :-) Но все пак мисля, че Ливерпул ще се преборят за моето сърце :lol: :lol:
Аз вчера подкрепях Ливерпул,просто защото мн мразя Челси!!! Но има само един отбор в моето сърце - Манчестър Юнайтед

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Сря 02 май 2007 13:17

Нека се порадваме...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 02 май 2007 15:08

Фокус написа:Ливърпул - Челси: Щастие с пари не се купува

Мъдър е българският народ. Откога хората са казали: “Щастие с пари не се купува”. И са прави. Снощи станахме свидетели на поредната магия, която Шампионската лига ни поднесе с целия си блясък. Футболната романтика, която по-възрастните помнят и за която младите само са чували, възкръсна. Отборът с несломимия дух победи отбора с милионите. Ливърпул доказа, че във футбола все още има място за романтика и мъжество. Мърсисайдци съживиха малко позабравените и изпразнени от смисъл думи като чест, вярност, любов...
Потърпевш за енти път бе Челси. На “Стамфорд бридж” историята е малко от типа - “един път стомна за вода, втори път стомна за вода...”. И всеки път стомната се чупи. Дано поне сега Абрамович и Моуриньо си извлекат поуките, че парите не играят на терена, нито пък печелят големите битки. Снощи арогантността и милионите долари бяха подчинени от непокорното “червено” сърце. Онова сърце, което не спря да тупти и след 0:3 срещу Милан в Истанбул. Сърце мъжко, изпълнено с вярност, любов и готово да се бори докрай за победата.
Ливърпул за пореден път даде урок не само на Челси, но и на всички европейски клубове, станали жертва на меркантилното време, в което живеем. Без многомилионни селекции и гръмки трансфери, без високопарни думи и без тежки обещания “червените” от града на “Бийтълс” отново са там, където им е мястото – на финал. Нещо повече – на реванша с Челси момчетата на Рафаел Бенитес излязоха с голям пасив. Защото загуба като с 0:1 в евротурнирите е много трудно преодолима. А и всички смятаха, че за лондончани едва ли ще е особен проблем да вкарат едно попадение, което би било повече от достатъчно. Ама не би...
Във вторник вечер духът, витаещ на “Анфийлд” от 115 години насам, завладя сърцата на “червените”. На стадиона на Ливърпул цяла Европа видя, че дори и във футбола все още има място за мечти и че могъщата власт на парите е нищо пред любовта към играта. Как могат да бъдат сравнени Стивън Джерард или Джейми Карагър с Ашли Коул например? Първите двама са израснали на “Анфийлд” малко след края на ерата на великия отбор на Ливърпул, вилнял по терените на Европа от средата на 70-те до средата на 80-те години на миналия век. Нима някой може да забрави по детски изпитаната радост на капитана на мърсисайдци, докато вдигаше купата в Истанбул. Едва ли. А какво имаме насреща - една дружина от наемници, които сякаш се интересуват повече от наличните суми в банковите си сметки. Такива като Ашли Коул, когото медиите в Англия неслучайно прекръстиха на Кешли Коул (Ca$hley Cole). Жалко единствено за Джон Тери и Франк Лампард, които са аналог на Джерард и Карагър по отношение на предаността си към любимия отбор. За съжаление те изпитаха на гърба си пагубното влияние на милионите, похарчени неразумно от Жозе Моуриньо. Португалецът преспокойно можеше да се обърне малко назад и да си припомни как в ерата на “Ел галактико” с многото си звезди Реал (Мадрид) така и не спечели нищо.
Случилото се в първия полуфинал в Шампионската лига, подкрепено от пресния спомен за финала в Истанбул, ни дава вероятно най-точната рецепта за постигане на паметни победи. Ливърпул ясно показа как със себераздаване, любов и отдаденост върхът може да бъде покорен. И ако перифразираме вече баналната фраза, стигаме до извода: “Не става само с пари, трябва и сърце

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 02 май 2007 15:44

Извинявам се за английския, ама не ми се превежда:
There's not one club in Europe with an anthem like You'll Never Walk Alone. There's not one club in the world so united with the fans. I sat there watching the Liverpool fans and they sent shivers down my spine. A mass of 40,000 people became one force behind their team. That's something not many teams have. For that I admire Liverpool more than anything." Dutch legend Johan Cruyff after Istanbul.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 02 май 2007 17:16

Аз съм неутрален,ама привържениците на Челси сигурно им е било кофти,а :twisted: Нямам какво да кажа,освен че тоя път си заслужаваха победата,както заслужаваха и да продължат!

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 02 май 2007 17:18

da6o_amvr написа:Аз съм неутрален,ама привържениците на Челси сигурно им е било кофти,а :twisted: Нямам какво да кажа,освен че тоя път си заслужаваха победата,както заслужаваха и да продължат!

Не че искам да ги обиждам, но те без това не са им много феновете. Видяхте ли къде ги бяха събрали в едното ъгълче, даже половин сектор нямаха...

Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”