2000г, карах на Лада 7-ца. Впечатленията са ми смесени. Както първата жена, така и първата кола остават завинаги в съзнанието ти

Ладата беше синя, ожулена отвсякъде, но все пак вървеше. На първото си качване на кола ми загасна само 2 пъти, след което инструктора, въудошевен от таланта ми, ме накара да изредя всичките 4 скорости, и да вдигна шеметната скорост от 60км в час. Това беше на една заледена уличка зад един блок
Карахме по групи, от по 3-ма човека, и веднъж единия направи старт тип Михаел-Шумахер-излиза-от-бокса - даде газ, ладичката зарева на умряло, презкочи жълтия, и влезе в червения сектор на оборотомера, а инструктора през това време вече беше ококорил очи и викаше колкото сили има: "ПУСНИ СЪЕДИНИТЕЛЯЯЯЯ!!!". Е, Влади го пусна, ладичката се изстреля, седалката на инструктора се откачи, и краката му се озоваха там, където допреди малко беше главата му... Аз вече се бях прежалил, но Влади някак си успя да натисне спирачката, преди да се удари в кофите за боклук, двигателя загасна, а инструктора береше душа

После само помня, че ме болеше корема, но от смях